|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για την διακοσμηση κατα την γνωμη μου πρεπει να βγαλεις αυτα που εχεις μεσα και να παρεις πετρες ξυλα και ζωντανα φυτα μονο καλο θα κανουν
καλη αρχη ------------------------- το ενυδρειο πως το εχεις στρωσει σε ποσες μερες εβαλες ψαρακια και τι σου λενε οι μετρησεις σου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 08-08-10 στις 11:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρακια τα εβαλα σε 8μερες. Ηδη στην εβδομη μερα οι μετρησεις ηταν αψογες! Απο τη δευτερη μερες ειχα βαλει το βελτιωτικο κ τα βακτηριδια. Εκανα τις μετρησεις χθες, ηταν παααρα πολυ καλες, και ηδη τα ψαρακια μου εχουν τη δευτερη μερα τους στο νεο τους σπιτακι!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
στο ρωταω γιατι τα βακτηριδια δεν ζουν σε μπουκαλακι....
οταν λες οτι οι μετρησεις σου ειναι οκ ??? αυτο το τεστ 5 σε 1 δεν υπαρχει περιπτωση να εχει NH3 NH4 No2 No3 PH KH |
|
||||
|
||||
![]()
Το τεστ αυτο thw Jbl που εκανα (3φορες) εχει GH, KH, pH, NO2 kai NO3, και ολα βγηκαν θετικα!
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Θα πρότεινα να διαβάσεις αρχικά αυτό για να καταλάβεις μερικά πράματα. Για την διακόσμηση αν αυτά που έχεις βάλει δεν προορίζονται για χρήση σε ενυδρείο απομάκρυνε τα αμέσως,αλλιώς άστα αλλά φρόντισε στο μέλλον να προσθέσεις μερικά στοιχεία που θα δώσουν μια πιο φυσική εικόνα στο ενυδρείο και θα κάνουν τα ψάρια σου να αισθάνονται πιο ασφαλή και άνετα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (χωρις παρεξηγηση φιλε για το χιουμορ) τι τιμες σου εδειξε το τεστ?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω εικονα των τιμων! Εχω εικονα των χρωματων που αφορουν τα πεντε αυτα τεστακια τα οποια ειναι ολα σε επιπεδο ΟΚ!
Ξερω οτι δεν εχεις ακριβη αποτελεσματα με τα στικακια, αλλα βλεπω οτι με τις κινησεις μου μεχρι τωρα ολα πανε καλα!!! ![]() Θα σας κρατησω ενημερους αν κατι δεν παει καλα!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πιστεβω πως πρεπει να αλαξεις την διακοσμηση σου γιατι τα ψαρια ειναι σιγουρο πως δεν ζουσαν σε τετοιο περιβαλον
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...αυτο το O.K. δεν το καταλαβαινω ειδικοτερα στα GH & kH....(ουτε και στα αλλα βεβαια αλλα εστω οτι συμβαινει...)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θελει κοντρες? | demka27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 31-01-10 15:31 |
δισκος θελει την βοηθεια σας! | oscar1 | Δίσκοι | 7 | 10-04-08 19:13 |
Ποσο χρονο θελει? | taicom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 12-01-08 06:44 |
καινουργιος θελει βοηθεια!!!!! | thanasis76 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-09-07 22:05 |