|
|
||||
|
||||
![]()
το νερο τησ α/ο αν και πεντακαθαρο ειναι πολυ φτωχο για τα φυτα θα πλυρωνεις πολλα σε λυπασματα
ουτε εγω νομιζω οτι σου χρειαζεται
|
||||
|
||||
![]()
οκ τότε...
για τα άλατα όμως... του χρόνου θα βάλουμε κλιματισμό στο σπίτι... θα πιάνει ο κλιματισμός και το νερό του ενυδρείου; (δηλαδή θερμ. δωματίου 24 θερμοκρασία νερού 24-25 ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το νερο τησ α/ο δεν εχει αλατα αλλα το ph θα φτασει στο 4 αμα βαζεις μονο α/ο
με το κληματηστηκο θα εισαι μια χαρα αλλα μεχρι τοτε βαλε ανεμηστηρα να το κατεβαζει οσο γυνεται
|
||||
|
||||
![]()
αν πάω τώρα στο σαλονι με το λαπτοπ και βαλω τον ανεμιστηρα περα δωθε ειμαι οκ;
|
||||
|
||||
![]()
ο ανεμηστηρας πρεπει να χτηπαει την επιφανια του νερου για να καταφερεις κατι
|
||||
|
||||
![]()
οκ;
ο ανεμιστήρας δεν χτυπά την επιφάνεια του νερού αλλά δροσίζει την ατμόσφαιρα γύρω του... κι αυτό κάτι είναι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
με τον ανεμιστήρα έτσι και το καπάκι κλειστό δεν κάνεις τίποτα.
αν ανοίξεις λίγο το καπάκι για να μπορεί ο αέρας του ανεμιστήρα να μπαίνει μέσα από το άνοιγμα κάτι μπορεί να γίνει. πρέπει να ξέρεις ότι ο τρόπος που γίνεται η ψύξη με τη μέθοδο των ανεμιστήρων είναι από την εξάτμιση του νερού και όχι από την φαινομενική δροσιά που προσφέρει ένας ανεμιστήρας. ο αέρας αυτό που κάνει είναι να επιταχύνει την εξάτμιση και έτσι πέφτει η θερμοκρασία. |
|
||||
|
||||
![]()
ξέρω αλλά και το να είναι σε δροσερό περιβάλλον κάτι κάνει...
δεν βλέπετε τα καπάκια που τα έχω βγάλει;;; ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντίστροφη όσμωση | evi_ch | Λοιπός εξοπλισμός | 7 | 30-05-09 13:33 |
Αντίστροφη όσμωση RO | iliastra | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 24-01-09 21:20 |
Αντίστροφη όσμωση | angel1984 | Λοιπός εξοπλισμός | 9 | 18-03-07 14:05 |
αντίστροφη όσμωση | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 31-12-05 11:24 |
Αντίστροφη όσμωση ? | Μάγγος Θωμάς | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 27-07-05 09:51 |