|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τα χρυσόψαρα είναι πιό όμορφα, έξυπνα και έχουν προσωπικότητα.
εμένα γνώμη μου είναι πως είναι τα καλύτερα
|
||||
|
||||
![]()
καπου ειχα διαβασει οτι εχουν μονο 3 δευτερα μνημη θα με φανε οι χρυσοψαραδες
![]() ![]() ![]() ![]() α και μιας και λες για προσωπικότητα και ομορφια δες τα σκυλακια μου και θα καταλαβεις για μενα τα ποιο εξυπνα ψαρια ειναι οι κιχλιδες και χαλαλι τα λιτρα που ζητανε εχεις δει πολλα χρυσοψαρα να καθοντε να τα χαιδευεις ????? εγω οχι σορρυ για το ασχετο ποστ αλλα αμα δε πενεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει
|
||||
|
||||
![]()
επιμένω στα χρυσόψαρα (μην με παρεξηγείτε γνώμη μου είναι)
εμένα πάντα τα χρυσόψαρά μου μου κάνουν γκριμάτσες και μόλις δουν άλλον πάνε κάτω από τη ρίζα... ακόμα και μετά από απουσία 7 ημερών έγινε αυτό... εκτός αν τα τρία δευτερόλεπτα τα πολλαπλασιάσουμε με το 315360000 (μνήμη 30 χρόνων έκανα πράξη)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μην είσαι απόλυτος ¶μα φτιάξεις σωστό ενυδρείο στα χρυσόψαρα, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους δίσκους |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειπα οτι ζηλευουν κατι
απλα τα δισκακια και γενικα οι κιχλιδες ειναι κουταβια και δε συγκρηνοντε με τα αλλα σε θεμα συμπεριφορασ εξυπναδασ κλπ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στο χόμπι.. Βοήθεια.. | spitogatos13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 06-05-10 13:24 |
Βοήθεια τι φίλτρο έχω? | yiafo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 14-10-07 21:47 |
Μια βοήθεια στον νέο; | VAGELIS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 14-05-03 09:22 |
Βοήθεια σχετικά με το φίλτρο!!! | Anonymous | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 20-01-03 13:12 |