|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
1. Ενα ζευγαρι ή χαρεμακι (αναλογως το ειδος) Apistogramma ή
2. ενα ζευγαρι Microgeophagus ramirezi ή 3. ενα ζευγαρι Nannacara anomala ή 4. ενα ζευγαρι Cleithracara maronii (αν βρεις). |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Ελπίζω να σας αρέσει. ![]() Οφείλω να πω ότι ο οδηγός του Raven για το aquascape βοηθάει πολύ. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλύτερο συμπολίτη! Καλή συνέχεια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο Βαγγο
![]() Μια ενσταση περι προληπτικης θεραπειας κατα την γνωμη μου ειναι αχρειαστη και σε πολλες περιπτωσεις επικυνδυνη (μερικα ψαρια αντιδρουν παραξενα σε διαφορα φαρμακα!) ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ καλυτερο ! Σε παιρνει και για μερικα ξυλα/ριζες ακομη.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Btw, έκρυψα τον σωλήνα του φίλτρου. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο θα γίνει!
Θες πολλά φυτά ακόμα όμως! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπήκαν όλα τα ψάρια μέσα. Αργότερα όπως είπα θα αυξήσω το κοπάδι με τους ροδόστομους. Το σκαλάρι πήγε στο νέο του σπίτι και από Σεπτέμβρη θα μπουν και οι συγκάτοικοί του. (θα ανοιχτεί νέο θέμα)
Δείτε μια φωτογραφία με το χθεσινό scape. Δεν είχα βγάλει το σκαλάρι ακόμα από μέσα όταν τράβηξα την φωτογραφία. Απλά τώρα δεν έχω ψηφιακή για να το δείτε με τα ψάρια. Ο ξαδερφός μου από τον οποίο την δανειζόμουν έφυγε διακοπές. ![]() Σας υπόσχομαι όμως σύντομα μια αναλυτική παρουσίαση με πολλές και καλές φωτογραφίες. Χθεσινή photo. Περιμένω σχόλια. ![]() ![]() Ευχαριστώ όσους βοήθησαν για την τελειοποίηση του συγκεκριμένου ενυδρείου. Δεν θα γίνουν σημαντικές αλλαγές, μπορεί και καθόλου. Το συγκεκριμένο θα προσπαθήσω να το κρατήσω καιρό, σε αντίθεση με όλα τα άλλα που τα αλλάζω πάνω στο κλείσιμο χρόνου. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ενυδρείο μου (40 λίτρα)!!! | NEMO GIRL CY | Greek Aquarist's Boards | 12 | 14-05-10 20:09 |
200 λίτρα ενυδρείο με 45 ψάρια | Ravendark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 04-08-09 17:19 |
Προτάσης για 54 λίτρα ενυδρείο | Teo | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 05-01-09 22:09 |
D.I.Y. Ενυδρείο 600-700 λίτρα | TaitO | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 16-12-06 20:43 |
Ενυδρείο 60 λίτρα!!! | Cristos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 28-10-04 04:50 |