|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το μπολι αμεσα στο παλιο φιλτρο και μετα στο καινουριο.Στα λιτρασου οροιακα 2 γινονται τεραστια.ομορφα ψαρακια με χαρακτηρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
στα λιτρα σου οπως ειπαν και οι προλαλισαντες χωρανε οριακα 2 χρυσοψαρα καθως φτανουν μεχρι και τα 20 εκατοστα... αν δεν θελεις να ''χαραμισεις'' το ενυδρειο σου για 2 μονο ψαρακια μπορεις να βαλεις καποιο τροπικο ειδος και σε μεγαλο αριθμο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Το φιλτρο που παρηγγειλες ειναι πολυ καλο(για εσωτερικο και για τα λιτρα σου).Εχει πολυ καλη ροη και εχει 3 διαμερισματα στα οποια μπορεις να βαλεις υλικα(απο οσο θυμαμαι στο κουτι συμπεριλαμβανει μινι siporax και ενα σακουλακι με ανθρακα).Εσυ θα βαλεις το siporax στο πρωτο(αυτο που ειναι πρωτο στη φτερωτη) στο μεσαιο το μπολι και στο τριτο(αυτο με τις τρυπες που ρουφαει το νερο) βαλε ενυδρεικο βαμβακι.Α και για να μην ξεχασω ειναι και επεκτεινομενο με την εννοια οτι μπορεις να προσθεσεις και αλλα διαμερισματα,εφοσον τα αγορασεις βεβαια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο 2??? Πολύ λίγα δεν νομίζω να βάλω τόσα μονον. Αλλωστε δεν πιστέυω να ζήσω άλλα 30 χρόνια για να μεγαλώσουν τόσο.. Εγώ θα πεθάνω πριν τα χρυσόψαρα.....μου....Πάντως αν δω να μεγαλώνουν τόσο σίγουρα θα δώσω σε κάποιον κάποια.. Για αρχή λέω 6 να βάλω.
------------------------- Α μία ακόμα απορία. Εχω λίγη θολούρα στο ενυδρείο με διάφορα σωματίδια μικρά να αιωρούνται (αυτό από την αρχή ακόμα που έβαλα το νερό). Εκανα αλλαγή νερού αλλά και πάλι τίποτα. Τι λέτε να είναι μήπως το φίλτρο που είναι της πλάκας??? Οταν πάρω το φίλτρο το καλό λέτε να καθαρίσει??? Το χρώμα των σωματιδίων είναι σαν σκόνη ούτε πράσινο ούτε κίτρινο θαμπό. Αυριο βάζω το μπόλι και ξεκινάω με τα πρώτα μου χρυσόψαρα τα οποία έχω αδυναμία. Θερμοκρασία περίπου πόσο πρέπει να εχω??? Αυτή την στιγμή παίζει από 26 - 28 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gtok34 : 05-08-10 στις 22:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν κανουν τα λιτρα σου για 6 χρυσοψαρα... καθε χρυσοψαρο χρειαζεται τουλαχιστον 50 λιτρα.. η ζωη τους στο ενυδρειο κρατα εως ενια χρονια.. αν βαλεις εξι και γενησουν τι θα τα κανεις???? καλυτερα να βαλεις ενα αλλο ειδος......
|
|
||||
|
||||
![]()
1 χρυσοψαρο απο 40-60 λιτρα εκαστος
μη βαλεισ χρυσοψαρα πανε σε ζωοτοκα θα γενανε κι ολλας και θα τα χερεσε ------------------------- διαβασε http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=24
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 05-08-10 στις 23:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω τα αγαπω. εχω 3 χρυσοψαρα σε 240 l ειναι 20 ποντους χωρις την ουρα.Τα εχω 2 χρονια θελουν πολλη καλη φιλτρανση τους εχω 2 eheim 2217 γεματα με siporax. για 6 λιγο χλωμο η πας για μεγαλλιτερο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για την ιχθυοφόρτιση καλά σας λένε...
Δεν συμφωνώ με τον κύριο Χάρη τα καλύτερα είναι να βάλεις αλλά με μέτρο... Αν θες να δεις κανονική ανάπτυξη βάλε 1-2 στο ενυδρείο.
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα σου ελεγα εαν θελεις να βαλεις 4-5 αλλα να παρεις τα ποιο μικρα που εχει το πετσοπ και να του πεις οτι σε ενα χρονο θα στα φερω πισω να παρω ξανα μικρα εαν το κανεις αυτο πιστευω πως θα εισαι οκ φυσικα θα παρακολουθεις την χημεια του νερου και θα δεις και αν παρουσιαζουν ασθενειες εαν δεις κατι απο αυτα να μην παει καλα θα μειωσεις.
επισης προσοχη σε τι χρυσοψαρα θα παρεις δεν ειναι ολα τα ιδια αν πχ παρεις ενα που κολυμπα γρηγορα και ενα που κολυμπα αργα το 2ρο δεν θα μπορει να φαει σωστα αφου το πρωτο θα φτανει πιο γρηγορα στην τροφη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στο χόμπι.. Βοήθεια.. | spitogatos13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 06-05-10 13:24 |
Βοήθεια τι φίλτρο έχω? | yiafo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 14-10-07 21:47 |
Μια βοήθεια στον νέο; | VAGELIS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 14-05-03 09:22 |
Βοήθεια σχετικά με το φίλτρο!!! | Anonymous | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 20-01-03 13:12 |