|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι θα το κανω στην αρχη οπως σου ειπα παραπανω....ευχαριστω για την συμβουλη σου παντως...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιος ο λογος να το κανεις ετσι στην αρχη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι ετσι μου αρεσει...Τι γιατι θα δω πως θα παει και αν ειναι θα το αλλαξω...
|
|
||||
|
||||
![]()
ραφαηλ.... απο την στιγμη που εχουμε αυτο το τεραστιο πλεονεκτημα του φορουμ και μπορουμε να συλεγουμε καλεσ και χρισιμες πληροφοριες....καλο ειναι να τις ακουμε για να αποφευγουμε ακραιες και μη σωστες λυσεις για τα ενυδρια μας....
δεν πιστευω πως υπαρχει κανενας λογος να τα κανεις σουπα μεσα στο ενυριο σου οσο και αν σου αρεσει... και εγω θα ηθελα να εχς 10 μονομαχους μεσα στο 80 λιτρο μου... μου αρεσουνε απιστευτα και ετσι θα ηθελα να ειναι..... αλλα δεν υπαρχει λογος να το κανω αυτο, αφου εμαθα οτι θα γινει ρινκ το ενυδριο μου... σκεψου πιο λογικα... και σκεψου επισης πως θα ζησουνε καλυτερα τα ψαρακια σου... ετσι ωστε να το ευχαριστηθεις και εσυ μαζι τους... αυτα απο εμενα τον απειρο....
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΨΑΡΙΑ | shalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 26-06-10 19:19 |
τι ψαρια βυθου ταιριαζουν μαζι με ζωοτοκα ψαρια? | gemen | Ζωοτόκα | 26 | 09-04-10 23:59 |
ψαρια | MEGADOM | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 07-10-09 07:11 |
ΨΑΡΙΑ | MEGADOM | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-07-08 13:39 |
SOS ΧΑΝΩ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΟΥ | SaKreK | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-02-05 15:26 |