|
|
||||
|
||||
![]()
Τι πες τα, εσυ pro δεν εχεις?!
![]() ![]() Περα απο την πλακα, πιστευω πως ολη η ιδεολογια και των δυο (αξιολογων) εταιριων φενεται στα μεγαλα φιλτρα τους. Το να συγκρινεις το 2213 με το 105 δεν θα βγαλεις και πολλα συμπερασματα...αν συγκρινεις ομως τους τιτανες της καθε εταιριας, ε τοτε θα βγαλεις πολλα.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω και 2217.30 χρονια φιλτρα και ακομα πουλανε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτησω και κατι ακομα σε αυτους που εχουν φλουβαλ αυτοματη εξαερωση κανει καθε μερα...?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καθε 24 ωρες αν θυμαμαι καλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη μαγκια.αλλα ποιος ο λογος που το κανει καθε 24 ωρες;;;;Απο που θα τραβηξει αερα για να χρειαζεται εξαερωση;
|
|
||||
|
||||
![]()
Το σημειο που πασχει το φιλτρο αυτο ειναι τα κλιπσακια που σφιγγουν το καπακι στον καδο.Αν τα σφιξεις πολυ θα κοπουν και περνει αερα.Εμενα εκει μου χρησιμευσε γιατι οταν επερνε αερα εκανε λιγο θορυβο μεχρι να βρω να το αντικαταστησω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οποτε kokos υποθετω οτι μαλλον προτιμησαν να το φτιαξουν να κανει εξαερωση καθε 24 ωρες αντι να κανουν τα κλιπς πιο γερα.Οποτε εμενα μαλλον δεν μου κανει για πλεονεκτημα αυτο.... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
FLUVAL 305 | giagligian | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 02-03-10 13:30 |
Fluval 205 | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 28-02-09 21:53 |
fluval 205/305 | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-02-08 03:06 |
Fluval 103 | Fantom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 28-02-06 11:36 |
Εξωτερικο φιλτρο Fluval 203 με προβλημα ροης. | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-03 15:04 |