|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
η bacopa caroliniana επίσης περνά την επιφάνεια του νερού και βγάζει και μωβ άνθος
|
||||
|
||||
![]()
Το Red Tiger Lotus επίσης βγάζει τα φύλλα του έξω από το νερό και περιστασιακά βγάζει ένα αρωματικό άνθος. Για το άνθος δεν ξέρω (έχω διαβάσει απλώς). Έχω 3 Lotus στα ενυδρεία μου και τα έχω "εκπαιδεύσει" να αναπτύσσονται κάτω από το νερό. Αυτό γίνεται όταν, κάθε φορά που προσπαθεί το φυτό να στείλει ένα φύλλο στην επιφάνεια, να το κόβουμε.
Εάν όμως αφεθεί το φυτό ελεύθερο βγάζει όλα του τα φύλλα στην επιφάνεια. Ωραίο φυτό, με βαθύ κόκκινο χρώμα ("βγαίνει" και σε πράσινο!). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έντονες φυσαλίδες στην επιφάνεια του νερού !?! | vassilis23 | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 7 | 24-03-10 20:28 |
Ασπρη επιφάνεια νερού | kospets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 19-01-10 12:00 |
Λευκός λεπτός υμένας στην επιφάνεια του νερού | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 12-12-07 11:35 |
Τριχούλες πάνω στα Φυτά | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 10-12-07 20:39 |
Υπολείμματα σην επιφάνεια του νερού | Moutralewn | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-11-07 21:04 |