|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις λολαθει με της γαριδες ποια
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Αυτη ειναι , ναι. Δεν ειναι μονο αρχαια...δειχνει κιολας ![]() Τον αλλο μηνα ερχομαι ρεμαλι...κανονισε να τα βγαλουμε τα γεωφαγακια καμια καλη φωτο |
|
||||
|
||||
![]()
ε παρα ειναι μικρα αμα ειναι ελα να ψυσο κοτσομουρακια
![]() αντε ντε εχω και το georgarask και με δουλευει οτι δε τα βλεπει ![]() ![]() ![]() ![]() ελα να βγαλεις καμια φωτο να τα δω κι εγω γιατι παρα ειναι μικρα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειναι παντος απιστευτο οτι αυτο το ειδος εζησε μαζι με δεινοσαυρους
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...και δεν είναι το μοναδικό φίλε Μάνο....εκτός από τα έντομα, τα καρκινοειδή και τα ψάρια, υπάρχουν ακόμα και ζώα ζωντανά απολιθόματα, όπως οι χελώνες, οι καρχαρίες και οι κροκόδιλοι. Βέβαια, η συγκεκριμένη γαρίδα, που παραπέμπει σε τριλοβίτη και το σημερινό λίμουλο (Limulus polyphemus) έζησε πολύ πιο παλιά από τα πιο πάνω ζώα που αναφέρθηκαν.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειδος φιδιου ειναι αυτο? | Ryu | ¶λλα ζώα | 14 | 13-06-09 19:59 |
Τι ειδος ειναι ο μονομαχος μου? | Γιάννης | Bettas | 8 | 19-12-07 14:27 |
ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ??? | reefland | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 1 | 30-09-04 00:37 |