|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι εννοω αν δεν παρω υαλοβαμβακα καθε ποτε να καθαριζω το φιλτρο 1 την βδομαδα 2?
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε βλεπεις οτι εχει πεσει η ροη του φιλτρου σου θα το καθαριζεις και μονο σε νερο ενυδρειου(οχι βρυσης).Δεν μπορω να σου πω καθε 1-2 εβδομαδες γιατι παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο στο καθε ποτε θα βουλωνει.(το δικο μου εξωτερικο φιλτρο πανω κατω το καθαριζω ανα 3 μηνες).Καλο θα ειναι να ελεγχεις την ροη του καθε φορα που κανεις αλλαγη νερου.
|
|
||||
|
||||
![]()
θα βαλω τον μονομαχο μεσα σε 10 μερες εχει ενας φιλος μου ταμπλετες για στρωσιμο... ευχαριστω για ολα τα χρησιμα πραγματα που μου εχετε πει
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχως οι ταμπλετες δε κανουν τιποτα ... ψαξε για μπολι ... βαλε μια αγγελια και θα βρεις!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχω μπολι απο το δικο μου ενυδρειο απλα λεει οτι δεν ειναι και πολυ χρησιμο και δεν ξερω ειλικρινά ποιον να εμπιστευτω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συγγνωμη δεν ήταν στις προθέσεις μου
![]() απλα δεν ειναι καποιος που τον ξερω απο χθες.. τελος παντων απλα δεν μπορεσα να βγαλω μαυρο υγρο "μπολι" απο το σφουγγαρι του φιλτρου μου δεν βγηκε τιποτα παρα ΛΙΓΟ υγρο...τι να κανω?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γρήγορο στρώσιμο :Ανθρακας + Αμμωνία & Υαλοβάμβακας ???? | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 06-10-07 13:40 |
Μειωμένη ροή φίλτρου-Υαλοβάμβακας | el00140 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 15-06-04 15:19 |