|
|
||||
|
||||
![]()
αφου δεν θα υπαρξει προβλημα λεω να βαλω ενα το φθηνοπωρο...
------------------------- καταρχην να σας πω οτι οσο και να γεννανε θα κρατησω σε χαμηλο αριθμο των αριθμο των γκαπυ οσα θα μου πειτε εσεις να καρτησω τα υπολοιπα θα τα δινω σε πετ σοπ..τωρα αναροτιεμαι αν μπορω να βαλω και λιγα ψαρακια αλλου ειδους στο ενυδρειο λιγα και καλα να δωσου λιγο χρωμα..... ααα καθε ευδομαδα κανω 60-70 % αλαγη νερου και καποιες φορες κανω και αλλη μια ενδιαμεσα 20%.. καλα ειναι??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos_samos : 02-08-10 στις 12:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
οι αλλαγες που κανεις ειναι παρα πολυ μεγαλες...30% καθε βδομαδα ειναι μια χαρα...
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη ειναι κακο να κανω τοσο μεγαλες αλαγες???? εγω το κανω για τα ψαρια.. αν ομως ειναι κακο για αυτα τοτε θα κανω 30%
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν στρεσάρονται τα ψάρια, μόνο καλό κάνουν
|
|
||||
|
||||
![]()
μανο ποσα ψαρακια εχεις μεσα ????? στο 50 λιτρο τωρα ???
οι μεγαλες αλλαγες αν δεν αλλαζει η θερμοκρασια του νερου πολυ 1-2 βαθμοι δε λεει κατι μονο καλο κανουν σιγουρα αν και 70 % ειναι πολυ αν εχεις πολα ψαρακια κανε 40-50 % ασχετο θες κανα φυτο ? αμα σε παρει ο δρομος απο δω παρε τηλ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
5 ψαρια εχω στο 50λιτρο αν και απο οτι εχω καταλαβει απο τη μια θυλικια μου περιμενω ψαρακια
![]() ![]() ![]() ------------------------- ποσσα γκαπυ να εχω στο ενυδρειο το πολυ?? επεισης μπορω να βαλω και καπιο αλλο ειδος σε μικρο αριθμο που να εχει παρομοιες αναγκες με τα γκαπυ???? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos_samos : 03-08-10 στις 10:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
---Μερικες αποριες για στησιμο--- | zoikarios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 07-10-09 12:35 |
Aποριες, αποριες περισσοτερες αποριες | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-05-07 12:51 |
μερικες ερωτησεις | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 13 | 22-07-05 14:01 |
μερικες πληροφορίες | thalasinos | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 4 | 18-04-05 09:01 |
Στρωσιμο και μερικες αποριες | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-12-04 14:42 |