|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα και πάλι...
Τελικά αποφάσησα πως θα γίνει... 3 περιοχές με πέτρες πίσω και πολλά κοχύλια μπροστά με σκορπισμένες πέτρες... απο ψάρια...: Πετρόψαρα: 1) Julidochromis 2) Leleuppi 3) Calvus Κοχυλόψαρα: 1) Stappersi 2) Multis (αποικία) 3) Brevis + κοπάδι cyprichromis (πόσα?) Απορίες: α) θα έχω πρόβλημα με αυτον τον συνδιασμό? β) ολα τα είδη που έγραψα θα τα έχω σε ζευγάρι ή μπορούν να μπούν και κάποια χαρέμι? |
|
|||
|
|||
![]()
Cyprichromis μπορεις να βαλεις σε αυτο το μηκος 2 αρσενικα και 4-5 θηλυκα.
Τα συγκεκριμενα πετροψαρα πανε σε ζευγαρια, αλλά εκτος αν καποιος σου δωσει εξακριβωμενο ζευγαρι, θα πρεπει να παρεις απο 5-6 νεαρα και να αφησεις να σχηματιστει με τον καιρο ζευγαρι (και τα αλλα τα δινεις). Κοχυλοψαρα επιμενω μονο δυο ειδη. Μιας και τα brevis με τα multies μοιαζουν, θα προτεινα τον αρχικο συνδυασμο brevis (αποικια) + stappersi (ζευγαρι) εισαγαγοντας τα στο ενυδρειο οπως σου περιεγραψα παραπανω, και δινοντας προσοχη οι περιοχες τους να εχουν οπτικο διαχωρισμο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Καινούριες απορίες... πόσο κιλά άμμο θα χρειαστώ για 180χ50 βάση? και πόσα κιλά πέτρες? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theodoros : 03-08-10 στις 10:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
¶μμο (ψιλή) θα χρειαστείς τουλ. 6-7 πόντους πάχος.
Πέτρες εξαρτάται τι θα φτιάξεις,τι είδος πέτρας κλπ (Φόρτωσε το πορτ μπαγκάζ και ας περισσέψουν ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειδα σε αλλο ποστ σου οτι σκεφτεσαι να βαλεις και Neolamprologus caudopunctatus. Ειναι ειδος που αναπαραγεται σε κελυφη σαλιγκαριων, και που καμμια φορα ζει και σε αυτα, θα το απεφευγα αφου υπαρχουν ηδη δυο ειδη κοχυλοψαρων.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
3-4 είδη πετρόψαρων και 2 είδη κοχυλόψαρων θα μπούν... |
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά για να μην ανοίγω καινούριο post θα ρωτήσω εδώ...
εχω περισευμα 3 τροφές και δεν ξέρω αν κάνουν για τα ψαράκια μου... (Stappersi) είιναι: α) TetraMin Granules (Tetra) β) Cichlids sticks (Sera) γ) Vipagran (Sera) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SETUP απο την αρχη | gaitan_chris | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-11-08 13:15 |
Setup 180 Λιτρων | Tricky | Malawi | 25 | 28-11-07 17:53 |
setup νερου | kosa11 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 16-01-06 10:02 |
sxetika me to setup.. | inser | Malawi | 22 | 21-04-04 01:20 |