|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω θα προτεινα να βαλεις μεσα σε αλουμινοχαρτο την ποσοτητα που θα θελεις να δινεις στα ψαρακια σου και καλυτερα να δινεις λιγοτερη τροφη απο αυτη που βαζεις καθημερινα γιατι αφου θα λειπεις 2 βδομαδες απο το σπιτι και εφοσον το ατομο αυτο που θα σου ταιζει τα ψαρακια δεν μπορει να κανει αλλαγες νερου τοτε θα ανεβει αμμωνια...αλλα αν αυτο το ατομο μπορει να σου κανει αλλαγες τοτε δινε κανονικες ποσοτητες...και θα εχεις ετοιμη την τροφη μεσα στο αλουμινοχαρτο και το μονο που θα κανει αυτος που θα ταιζει τα ψαρια θα ειναι να ριχνει την τροφη...ουτε αυτοματες ταιστρες ουτε τιποτα...εγω τουλαχιστον αυτο το βρισκω πιο ασφαλες γιατι αν βαλεις αυτοματη ταιστρα μπορει να κολλησει και να ριξει ολο το φαγητο στο νερο και μετα θα τρεχεις..
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν κολλήσει απλά δεν θα ταίζει , δεν νομίζω ότι μπορεί να ρίξει παραπάνω από την μερίδα που της έχουμε ορίσει , τουλάχιστον σε όσες ταίστρες έχω δει . Εκτός αν υπάρχει πιθανότητα να μην σταματά να γυρίζει . Έχει συμβεί σε κάποιον να του ρίξει από κακή λειτουργία όλη την τροφή στο νερό ;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY BABY FOOD | prospathw | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 02-06-10 22:42 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ με sera holiday | sotirisk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 08-02-10 11:19 |
wt 180 food timer το έχει κανεις? | elvis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 29-06-09 14:50 |
food-timer | Alex1001 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 01-04-09 18:32 |
Frontosa Food.... | sarevock | Tanganyika | 10 | 22-12-08 17:40 |