|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοίταξε, το συγκεκριμένο ψάρι μου αρέσει πολύ. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω με τι θα μπορούσε να συνδιαστεί. Από ότι διάβασα αυτό το είδος είναι χαμηλού επιπέδου. Αν μπορούσα να συνδιάσω 2 κίτρινες κιχλίδες με κάτι μεσαίου επιπέδου θα ήμουν κομπλέ J
|
|
||||
|
||||
![]()
αμα δε κανεις ενα χαρεμακι δε προκυτε να δεις τη συμπεριφορα τους ποτε
ασε που αμα τη βαλεις με αλλες κυχλιδες θα πεζουνε μπουνιες γιατι τα λιτρα οπως ειπε ο dimis ειναι οριακα
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά αποφάσισα μόλις στρώσει το ενυδρείο να βάλω μέσα γκάπυ. Θα βάλω 1 αρσενικό και 3 θυλικά. Αυτό που θέλω να ρωτήσω … παλι J είναι αν τα χρώματα στα αρσενικά γκάπυ εκτός από την εμφάνιση σημαίνουν και κάτι άλλο. Αν δηλαδή πάρω 2 αρσενικά με άλλο χρώμα θα είναι άλλο «είδος» ;
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
fancy guppy είναι όλα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RIO-400 Κοινωνικο φυτεμενο | Μικρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 63 | 21-11-11 19:43 |
200 lt κοινωνικο + 2 φιλοι του | stelios8 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 26-03-10 23:24 |
126 λιτρα κοινωνικο | theodarras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 23-11-09 23:35 |
το κοινωνικο μου.. | Πάνος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 135 | 06-11-09 21:29 |
Κοινωνικο Φυτεμενο | ANEMOS | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 02-05-09 18:36 |