|
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά θα δουλέψει με το μπόλι.Το σφουγγαράκι τί χρώματος είναι?Μια φωτογραφία θα βοηθούσε.Δε χρειάζεται να βάλεις κανένα φάρμακο στο νερό ή στο φίλτρο πέρα από το αντιχλώριο.
|
||||
|
||||
![]()
Είναι μαύρο. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι είναι πολύ αραιές οι τρύπες του. Είναι σαν πλέγμα ενα πράμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με μια φωτογραφία θα ήταν πολύ καλύτερα.Το μαύρο σφουγγαράκι είναι το μόνο που υπάρχει στο φίλτρο,έτσι?Βάλε αγγελία για μπόλι.
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι μαυρο πολυ πιθανο να ειναι ανθρακας.Καλυτερα να παρεις ενα μπλε ή΄οποιος σου δωσει μπολι αν μπορει να σου δωσει ενα απο τα χρησιμοποιημενα σφουγγαρια του.(αυτο ειναι και το μπολι).
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά σόρρυ που σας ζαλίζω αλλά όπως καταλαβαίνετε είμαι μες την τρέλα και θέλω να τα κάνω όλα σωστά J Πήρα λοιπών το ενυδρείο που πόσταρε κάποιο παιδί στο φόρουμ ότι έβγαλε το Carrefour. Αν καταφέρω να βρώ το τόπικ θα ποστάρω εκεί φωτογραφίες J Λοιπών το εν λόγω ενυδρείο είχε μέσα το φίλτρο της παρακάτω φωτογραφίας. Πώς σας φαίνετε; Καμία σχέση με το φίλτρο που σας έλεγα πρίν, για αυτό θα ποστάρω φωτογραφία αύριο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις παρει το ενυδρειο που ανεφερα πριν λιγες μερες φιλες μου απο τα Carrefour. Οπως με συμβουλεψαν και τα παιδια εδω, το φιλτρο ειναι της πλακας.
Εγω κρατησα τον θερμοστατη αλλα πηρα ενα φιλτρο Eheim 2010 με 28¤ για αρχη, κι ηδη το ενυδρειο μου ειναι με υποστρωμ(χαλικι) και το φιλτρο δουλευει μια χαρα κ σχεδον αθορυβα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+1 ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μην το πετάς όμως γιατί έχει πολλές άλλες χρήσεις (Ιδανικό για γεννήστρα, καραντίνα και για διάχυση CO2 και άλλα ) |
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμένο φίλτρο γράφει στις προδιαγραφές του οτι φιλτράρει 400L/h. Διάβασα στα άρθρα για τους αρχάριους οτι η αναλογία πρέπει να είναι 3Χλίτρα ενυδρείου/ώρα. Το πρόβλημα λοιπών με το συγκεκριμένο φίλτρο είναι κάπου αλλού;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για νέο φίλτρο. | aggelos_a | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 07-09-09 17:45 |
Ερώτηση για φίλτρο. | nkarytia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 23-04-09 08:48 |
Ερώτηση για το φίλτρο | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 16-09-07 10:51 |
Mια ερώτηση για φίλτρο | aggelos_a | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 20-08-07 17:16 |
Ερώτηση για φίλτρο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 09-03-07 20:52 |