|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς μας ήρθες! Όμορφα τα ψάρια και τα μωράκια γλύκες! Η χαρά που σου δίνουν είναι μεγάλη! Τα νούφαρα πολύ όμορφα αλλά όπως είπαν και τα παιδιά, μ΄ένα μακρινό πλάνο θα δούμε όλη την λίμνη! Είδα ότι κάλυψες τα άκρα με καλαμιά. Έχει ενδιαφέρον!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
τωρα θα ανεβασω μερικες φωτο
αυτες ειναι απο περισυ το καλοκαιρι που την ξεκινησα |
|
|||
|
|||
![]()
αυτες ειναι προσφατες
|
|
|||
|
|||
![]()
και μερικες ακομα
|
|
||||
|
||||
![]()
Το τετράγωνο και οι υπερυψωμένες άκρες της, της δίνουν μια εντελώς διαφορετική μορφή από αυτές που προσπαθούν να μιμηθούν την φύση! Κι όμως έχει την ομορφιά της και φυσικά την μεγαλύτερη ομορφιά την δίνουν τα φυτά!
Όσο γεωμετρικό και να είναι το σχήμα, λίγο καλάμι και πολλά φυτά "μαλακώσανε" το αυστηρό σχήμα και της έδωσαν φυσικότητα!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
σε ευχαριστω για τις παρατηρησεις σου, ναι εχεις δικιο για το σχημα , αλλα ηταν το πιο ευκολο να γινει τοτε γιατι βιαζομουν να την φτιαξω , παντως καποια στιγμη θα την μεγαλωσω και θα την κανω πιο στρογγυλη , οσο για το υψος την ειχα πιο χαμηλη αλλα εχουμε πολλες γατες και ημουν συνεχεια με την αγωνια μην μου χτυπησουν κανενα ψαρακι , ετσι φετος την σηκωσα αρκετα , γαι να ειμαι πιο υσηχος . γιαυτο εχω βαλει γυρω γυρω την καλαμοτη για να μην φενεται το λαινερ.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σου..παρα πολυ ομορφη και πολυ ωραια τα φυτα και κυριως τα νουφαρα
![]() *βαλε και κανενα αλλο χρωμα αν βρεις σε νουφαρα θα δειχνει πολυ πιο ωραια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχω αρκετά λινκς ηλεκτρονικών καταστημάτων που είναι τσεκαρισμένα. Κάποια στιγμή θα τα ανεβάσω. Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έπειτα κι εγώ θα αναγκαστώ -λόγο θέσης κι έλειψης χώρου- να φτιάξω ευθείες στην λιμνογουρνίτσα μου! Αλλά δεν είναι άσχημο ένα τέτοιο σχήμα! Απλά συνηθίσαμε να θέλουμε να μιμούμαστε την φύση!
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΙΝΙ ΛΙΜΝΟΥΛΑ | Obelix(Reifen) | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 23-05-15 11:37 |
μικρη λιμνουλα βοηθεια!! | debbie | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 26-05-10 06:27 |
Μινι λιμνουλα | ANEMOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 15-06-09 13:43 |
Βραχοκηπος με λιμνουλα σε ταρατσα | Troll | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 03-09-08 05:28 |
ετοιμαζω κι εγω την λιμνουλα μου... | thanasis76 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 29-04-08 19:22 |