|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και για να πεισω την γυναικα μου να στησω το 600αρι τον Γεναρη της υποσχεθηκα οτι θα εβαζα τους snow white που τους ειδε σε ενα μαγαζι στο Βελγιο και τους λατρεψε...
Αντε τωρα να της εξηγησεις αυτο που ειπε ο Τολης!
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο αρκετα χρονια εχω κανει κι εγω μια στροφη σε ατομα της αγριας μορφης. οχι αγρια πιασμενα ...αλλα στο φυσικο χρωματισμο. για τους λογους που εξηγεις Τολη. δεν ερχομαι σε αντιπαραθεση αν και πολλες φορες με χαρακτηρισαν υπερβολικο και φυσικα δεν βγαινει πορισμα απο τις ατερμονες συζητησεις πανω στο θεμα.....απλα ειναι και μια δικη μου προσωπικη σταση. πλεον εχω δωσει ολα τα ειδη που ειχα σε μη φυσικους χρωματισμους και ευτυχως οι δισκοι που μου δοθηκαν "αγριοφερνουν".
θεωρω πως ειναι καθαρα θεμα marketing η δημιουργια νεων χρωματικων ποικιλιων. και φυσικα οτι εντυπωσιαζει ...πουλαει. κλεινω με την προταση ενος φιλου που ειδε το ραμιρεζι που μου χαρισε ο Αλεξανδρος: "ειναι το ομορφοτερο ψαρι που εχω δει στο ενυδρειο σου" ειπε (αναμεσα σε περουβιανα σκαλαρια και δισκους)...και φυσικα προκειται για ψαρι στη φυσικη του χρωματικη μορφη.
|
||||
|
||||
![]()
Για να υπάρχει και η προσωπική άποψη κάποιου που ποτέ δεν είχε επαφή με δίσκους:έχοντας δει μετρημένες φορές δίσκους από κοντά και θαυμάζοντάς τους περισσότερο από φωτογραφίες,προσωπικά,θεωρώ αυτούς που είναι στα πιο άγρια χρώματα πιο όμορφους.Δυστυχώς,δεν έχει τύχει να δω κάποιον τέτοιο δίσκο από κοντά ακόμα!Αλλά τους θεωρώ απλά πανέμορφους.Και στα σκαλάρια,επίσης,μου αρέσουν οι πιο άγριοι χρωματισμοί.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα ... τα αγρια δεν υπαρχουν στην αγορα ... και ολοι οδηγουνται στην επιλογη των δισκων αναπαραγωγης! Αν εισαι διαβασμενος και κανεις παραγγελια και αν και πολλα αν! Οπως λεει ο 2λ ειναι αλλος κοσμος οι αγριοι και χρειαζεται πολυ μεγαλη προετοιμασια και φροντιδα ωστε να μπορεσει καποιος να τους διατηρησει ...
|
||||
|
||||
![]()
Η επιλεκτικη αναπαραγωγη, τα εντονα χρωματα και οι συνδυασμοι τους.
Αυτη ειναι η απαντηση μου κατι που συμβαινει στη φυση, οχι μονο με την επεμβαση του ανθρωπου. Αν ποτε αποκτησω αγριους original θα βαλλω ισως δυο διαφορετικους για τον ιδιο λογο. ![]() Εσυ τι θα ξαναβαλλεις? |
|
||||
|
||||
![]()
πιο σοκολατα γαλακτος γινεται ; ε ! ΔΕΝ γινεται
![]() ![]() πιο απλα , οχι δεν συγκρινεται ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
1) αγριοι υπαρχουν , εαν πληρωσεις τους περνεις ....
2) αν δεν κανω λαθος και οι δισκοι που ειναι στο ενυδρειο του συλλογου εκτροφης ειναι ![]() 3) σε ολα τα πραγματα κατα τη γνωμη μου πρεπει να υπαρχει ποικιλια και ποιοτητα . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλατι | Foveras | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 08-02-10 14:05 |
Γιατι? | Gianniskaz | Bettas | 6 | 11-05-09 03:20 |
Γιατι???!!! | jimfytakis | Ζωοτόκα | 15 | 03-05-07 05:56 |
Γιατι ? | γαυρος | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 14-06-05 18:55 |
ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΩ TOPIC | stefanos.f | Malawi | 16 | 19-01-03 23:14 |