|
|
||||
|
||||
![]()
Μονο με ειδικη παραγγελεια...Ειναι "αντιεμπορικα" βλεπεις!
|
|||
|
|||
![]()
Το ξερω... δεν ειναι τα πρωτα... και colisa lalia, και πολλα killies...
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφα ψαράκια, αυτό που είναι αποτρέπτικό στην απόκτηση τους εκτός από εκτός από την δυσκολία στην ευρεση θηλυκών είναι και η ιδιοτροπία τους στη διατροφή.είναι πράγματι τόσο δύσκολα στη διατροφή τους?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι λιγο εκλεκτικα ναι...
Τα δικα μου τρωνε μονο κατεψυγμενη αρτεμια και τεμαχισμενο bloodworm.
|
|||
|
|||
![]()
Τα δικα μου δεν εχουν κανενα προβλημα στην διατροφη. Τουμπανιασαν με τις γαριδουλες που καταβροχθισαν
![]() Αν βρεθουν θηλυκα, θα γινουν αναπαραγωγες και θα διαδοθουν οπως και τα cpd αναμεσα στους χομπιστες. Ειναι ενα μικροσωμο ειδος , ευκολο , κανει και σε νερο βρυσης και απο τα λιγα που ειναι καταλληλα για μικρα ενυδρεια αλλα και σε κοινωνικα με μικρα κοπαδοψαρα. Εχετε το νου σας λοιπον αν δειτε πουθενα θηλυκιες. |
|
||||
|
||||
![]()
Eπίσης τρώνε και κατεψυγμένη αρτέμια και δάφνια και αγνοούν παντελώς τα φυλλαράκια μπιλάκια κλπ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τι συγκατοίκους τα έχεις; Είναι αλήθεια, πως γενικά κατά την αναζήτηση τροφής είναι σχετικά "αργά" ψάρια; Δλδ θα έχει πρόβλημα στη διατροφή του αν συνδιαστεί με γρήγορα κινούμενα ψάρια;
Εγώ θυμάμαι με τα badis badis είχα σοβαρό πρόλημαστο να προλάβουν να φάνε
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τα έχω εγω τα έχει ενας φίλος εδω και κάνα μηνα με Rasbora.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ονομασία ψαριού (dario dario) | Dukas karolos | Αναγνωρίσεις ειδών | 16 | 07-07-10 11:01 |
Μπορει ενα καρφουρισιο να γινει ομορφο?-Φορος τιμης στον RAVEN | kwstas_original | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 41 | 07-02-10 13:25 |
το ομορφο αλλα πολυ αγριο Petrochromis Trewavasae | thanasis76 | Tanganyika | 6 | 31-12-09 17:00 |