|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
για σας έχω βάλει φωτό δεν φαίνονται
και αύριο τελειώνει μάλλον πρώτα ο Θεός και ο καταρράκτης. ακόμα είμαι στο κατασκευαστικό κομμάτι
Γιωργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 29-07-10 στις 07:56 |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες πατρίδα και καλή επιτυχία στην λίμνη σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες στην παρεα μας.Θελουμε φωτο της 'πισινας' σου.(Εχω σοι στον παλαμα και σπιτι στα καναλια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αυτα για σημερα
|
|||
|
|||
![]()
και αυτες
|
||||
|
||||
![]()
Μεγάλη, σοβαρή και όμορφη δουλειά. Μπράβο σας. Αν προσαρμώζατε bottom drain aeration στον πυθμένα, τότεθα μιλούσαμε με σιγουριά για λίμνη λάινερ που πλησιάζει μοντέλα ξένων δεξαμενών με ψάρια.
Δεν χρειάζεται βέβαια να ρωτήσω τι ψάρια θα βάλεις μέσα έτσι? ![]() Έχεις αφήσει σημείο ελεγχόμενης υπερχείλισης? Αν όχι μπορείς να το φτιάξεις και τώρα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα Λιμνη | MIXALIS CYPRUS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 181 | 07-10-11 20:51 |
λιμνη με κοι | katamagias | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 07-08-09 17:51 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |
Λιμνη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-09-07 13:13 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |