|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξανδρε να σου πω την αμαρτια μου κι εμενα δε μου φανηκαν για ghost λογω πολυ σκουρων ματιων και οργανων αλλα και λογω παχους και ποδιων οπως ειπες κι εσυ αλλα λεω ενταξυ μπορει να ειναι μικρες ακομα η κατι τετοιο.παντως ειναι πολυ ομορφες μες στην παραξενια τους
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξ τις ειδα και εγω αλλα δεν μπορουσα να παρω μιας και δεν θα πηγαινα σπιτι μου τις επομενες 24 ωρες...Λες να υπαρχει προβλημα υβριδισμου αν τις βαλω με cherry και green babaulti?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι, δεν υβριδιζουν με κανενα απο τα ειδη που ξερουμε και εχουμε. Προκειται μαλλον για Paracaridina. Επισης ειναι παρα μα παρα πολυ πιθανο να αναπαραγονται με ναυπλιους σε θαλασσινο νερο οπως οι red nose και οι amano.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα προτιμουσα να αναπαραγονται στο γλυκο και να μην υβριδιζουν...
![]() ειναι ντροπαλες ή "χυμα" σαν τις red nose? |
|
|||
|
|||
![]()
Συπεριφορα περιπου οπως οι red nose. Aχρωμες παντος, αν δεν γεννανε κιολας, τοτε δεν βλεπω να εχουν μελλον στο χομπι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Red cherry σε shrimp set | Βασίλης Κ | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 13 | 23-02-15 23:18 |
BLUE SHRIMP??? | ChocolatePuma | Γαρίδες | 15 | 25-10-12 12:00 |
CARIDINA SP. (INDIAN GREEN SHRIMP) | paliosdimitris | Γαρίδες του γένους Caridina | 5 | 08-02-11 17:35 |