|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θοδωρή υπάρχουν τέτοια στο εμπόριο; Δεν έτυχε να δω ποτέ μου....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα Melanotaenia boesemani τα όποια δεν έχω δει στη Θεσσαλονίκη αλλά υπάρχουν στη λίστα του water inn. Γενικά τα rainbow δεν βλέπω να είναι ιδιαίτερα εμπορικά ![]() ![]() Δες και εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42168
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι αλλά την απάντηση τη δίνουν αθηναίοι.... Εκεί έχει άλλη πανίδα.... Συγνώμη για το off topic!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τριχωηδη αλγη πανω σε ανουμπια.ειναι καλο αυτο? | gemen | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 22-05-10 08:48 |
skimer ??? ειναι καλο ??? | harris samos | Φίλτρανση | 7 | 26-08-09 21:06 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Τι ειναι?Καλο η κακο? | Nikos! | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 11-01-09 17:08 |
Ειμαι σε καλο δρομο; | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 31-10-07 15:37 |