|
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορεις να τα πας πισω στο καταστημα?
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορω να τα παω πισω γιατι δεν τα ειχε το πετ σοπ.. τα παραγγειλα...απο οτι νομιζω δεν ειναι εγκυως τα θυλικα μου γιατι ο ενασ τισ στριμοχνει συνεχως για να τισ κανει να ζευγαρωσουν αν και εκεινες δεν καθονται... οι αλλοι δυο που ειναι λιγο μικροτεροι δεν τισ ενοχλουν... οσο για τον γλυφτη δεν το θεορω καλη ιδεα... θα υην καθαριζω εγω την αλγη... οσο για την γενηστρα εχω την χειροτερη γνωμη... πιστευω οτι τα μικρα πρεπει να γενοιυνται στο κανονικο ενυδρειο.. αλωστε ειναι κακο και για την μητερα που αγχωνετε πραγμα το οποιο μπορει να προκαλεσει θανατο στα μικρα και στην ιδια...
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα το μικροτερο γκαπυ ειναι φωτεινο κιτρινο.. πραγμα που δεν εχω ξαναδει σε φωτο στο ιντερνετ...
------------------------- ενα κερατοφυλο απο οτι εχω διαβασει προσφερει κρυψνα στα μικρα και εμποδιζει την αναπτυξη της αλγης.. διορθοστε με αν κανω λαθος... εμενα το μικροτερο γκαπυ ειναι φωτεινο κιτρινο.. πραγμα που δεν εχω ξαναδει σε φωτο στο ιντερνετ ειναι πολυ ωραιο... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos_samos : 23-07-10 στις 15:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα φωτεινό κίτρινο με πορτοκαλί ουρά θηλυκό έχω στο 2ο ενυδρείο μου, μου τα φέρανε δώρο και μου είπανε ότι είναι Ταϊλανδέζικο...
Καλό είναι το κερατόφυλλο, αλλά να ξέρεις ότι μαδάει πολύ και γεμίζει εύκολα το φίλτρο μέσα κομματάκια, αλλά άπό την άλλη αν δεν θέλεις να βάλεις καπάκι στο ενυδρείο είναι καλό να το αφήσεις ελεύθερο στην επιφάνεια για να μην πηδάνε τα ψαράκια έξω... Για την άλγη δεν νομίζω, εγώ παρόλο που το έχω στο 2ο ενυδρείο μου δεν είδα να κάνει και πολύ δουλειά... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό είναι το κερατόφυλλο, αλλά να ξέρεις ότι μαδάει πολύ και γεμίζει εύκολα το φίλτρο μέσα κομματάκια, αλλά άπό την άλλη αν δεν θέλεις να βάλεις καπάκι στο ενυδρείο είναι καλό να το αφήσεις ελεύθερο στην επιφάνεια για να μην πηδάνε τα ψαράκια έξω... Για την άλγη δεν νομίζω, εγώ παρόλο που το έχω στο 2ο ενυδρείο μου δεν είδα να κάνει και πολύ δουλειά...[/QUOTΕ
Φιλε μου αν σου μαδαει το κερατοφυλλο τοτε κατι λειπει απο θεμα λιπανσης.Επισης το κερατοφυλλο δεν ειναι κατι που καταπολεμα τις αλγες.Απλα σαν ρουφηχτρα νιτρικων που ειναι απορροφα περισσοτερα νιτρικα που καποια ειδη αλγης εκμεταλευονται με αποτελεσμα να μην δινει την δυνατοτητα στην αλγη να αναπτυχθει.Μονο σε ενυδρεια λοιπον με πολλα νιτρικα και σε συγκεκριμενα ειδη αλγης. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γκαπυ SOS | αλεξανδρα | Ζωοτόκα | 5 | 18-06-10 10:41 |
γκαπυ | αλεξανδρα | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 18-08-09 08:34 |
γκαπυ | asteris_veroia | Ζωοτόκα | 15 | 14-03-08 01:45 |
Γκαπυ | Θεοδωρος | Ζωοτόκα | 3 | 01-10-07 17:49 |
γκαπυ | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 15-04-07 23:09 |