|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πο....πο και τρελαινομε με την γυναικα μου για κυνεζικο την επομενη που ανεβω αθηνα θα ερθω με την μια!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
χχχχχχχχχχχχχχχχ - greeklish
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 14-09-11 στις 20:06 |
|
||||
|
||||
![]()
καλη ευκολια ευχομαι και παρακληση να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες.
![]() ευελπιστουμε σε ευχαριστα νεα πρωτα-πρωτα για σενα.
|
|||
|
|||
![]()
χχχχχχχχχχχ - greeklish
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 06-03-11 στις 20:09 |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου φίλε και καλή τύχη στο εγχείρημα σου.
Κάποιες προτάσεις να κάνω κι εγώ. Για φωτισμό θα σου πρότεινα να πας σε καμπάνες reflectors Metal Hallide 400W με λαμπτήρες 20000Κ για να μη χρειάζεσαι ακτινικές. Η πρόταση μου είναι 3x LumenarcIII reflectors με 400W dimmable ballast. Δες εδώ για έτοιμα κιτ από Αγγλία. Για σκίμμερ σου προτείνω να επικοινωνήσεις με τον Anton της ATB στην Αυστρία για να σου κατασκευάσει custom μέγεθος με αυτόματο καθαρισμό. Πραγματικά δεν θα πιστέψεις πόσο πιο φτηνά θα σου έρθει από το να πάρεις 2 Deltec τα οποία θα σου καίνε και ένα κάρο ρεύμα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ειναι λογικες τιμες? | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 11-08-09 23:53 |
διαστασεις ενυδρειου | xrigeorgis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 29-07-08 13:47 |
Διαστασεις ενυδρειου | iliastra | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 28-02-08 12:21 |
διαστασεις ενυδρειου | alekrx8 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 12-12-06 12:10 |
διαστασεις ενυδρειου και DIY φιλτρο | tolis_1234 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 31-03-05 15:31 |