|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το εχω ψαξει πολυ, αλλα υπαρχουν αντιθαμβωτικες μεμβρανες για τζαμια. Φυσικα υπαρχουν και αντιθαμβωτικα τζαμια, αλλα αυτα δεν ξερω αν συμφερουν και αν κανουν για τετοιες κατασκευες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα τα λετε εσεις,αλλα σε μενα τα τζαμια δεν θολωνουν σχεδον καθουλου,το μονο που θολωνει ειναι το πανω τζαμι.Διαβασα καπου οτι αν υπαρχει καλος εξαερισμος δεν θολωνουν και επισης οτι ειναι "κακο'' να θολωνουν ειδικα αν μεσα εχει π.χ βατραχακια,δεν ξερω ομως κατα ποσο ισχυουν αυτα.Επισης δεν εχω υγρομετρο να μετρησω υγρασια αλλα πρεπει να ειναι ψηλα.
Θα βαλω φωτογραφια αυριο να το δεις |
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα το καλοκαιρι, δεν πολυ θολωνουν, τον χειμωνα ομως με την διαφορα θερμοκρασιας θα δεις οτι θα ειναι θαμπα.
Αυτο για τον εξαερισμο τελικα ειναι πολυ σωστο ! στο δικο μου VIV εχω πλεον μια γωνια τελειως ανοιχτη γιατι μερικα φυτα τα επιασαν μυκητες απο την πολλη υγρασια. Εξαλλου θελω να μπαινει και κανενα εντομο μεσα να τρωει και η Διωναια μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ τηχ
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο διαβασα,οτι θελει καλο εξαερισμο γιατι αναπτυσονται μυκητες,αρα απότι λες ισχυει.
Πηρα και εγω μια διωναια και μετα απο 2 ωρες εκανε πτωση απο τα παραθυρο της κουζινας ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο μπραβο!!
![]() Ειδικα αυτο το ροζ φυτακι μου αρεσε πολυ!
|
||||
|
||||
![]()
Ενα update απο το viv.
Το εχω γεμισει με φυτα γιατι θα φτιαξω μεγαλυτερο και δεν εχω που να τα βαλω... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο.Μας εχετε βαλει στην μπριζα με τα βιβαριουμ....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
vivarium σε φωταγωγο | kalomoiris | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 23 | 23-07-10 18:00 |
vivarium!!!!E NAI ΖΗΛΕΨΑ | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 9 | 14-03-10 11:51 |
Ε και γω ζηλεψα!Vivarium | rottbea | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 8 | 14-03-10 03:48 |
Vivarium | gwgw | ¶λλα ζώα | 38 | 25-01-07 15:42 |