|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι και κυριε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μάλλον κύριε ακόμα 12 χρονών είμαι...
|
||||
|
||||
![]()
σιγα την διαφορα και εγω ειμαι 16 +10
|
|
||||
|
||||
![]()
εχει διαφορα...
ενταξει αφου επιμενετε... ευχαριστώ kingrim! ------------------------- Λοιπόν τελευταία λόγια μου πριν αναχωρήσω: Έβγαλα κάποιες φωτογραφίες: ![]() Το ενυδρείο πριν την αλλαγή ![]() Το ενυδρείο μετά την αλλαγή, οι ετζέριες ούτε καν φαίνονται γιατί είναι μία, μικρή και ετοιμοθάνατη... Θα τη βγάλει; Έριξα και λίπασμα σήμερα, έβαλα ώρες φωτισμού 9.00 με 17.00 και κανόνισα να ρίχνουν τροφή γιατί ταΐστρα δεν βρήκα... Μπουχουχου ειναι χαλι χαλι μαυρο και αραχλο!
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 15-07-10 στις 18:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέχασα να σου πώ να βάλεις το σπρέι μπάρ στη στενή πλευρά του ενυδρείου για να κάνει ανατάραξη σε όλη την επιφάνεια (κατά μήκος) του νερού. Ετσι δεν έχεις στάσιμα ύδατα. Τα φυτά εντάξει δεν είναι και για κλάματα. Μην τα πειράξεις άλλο. Κι εγώ την ταίστρα της γιουβελ καλή τη βρήκα τελικά.
Καλά να περάσεις ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ!
Θα φροντίσω να μοντάρω το spraybar όταν γυρίσω... Θα πάρω και την ταΐστρα όταν γυρίσω... Με κάποιες μετρήσεις εφόσον είχα 5γρ/λιτρο αλάτι πριν τώρα έχω Αλλαγή 60%: Από 5γρ/λ σε 2γρ/λιτρο Αλλαγή 40%: Από 2γρ/λ σε 1.2γρ/λιτρο Αλλαγή 30%: Από 1.2γρ/λ σε 0.84γρ/λιτρο Αλλαγή 45%: Από 0.84γρ/λ σε 0.462γρ/λ εντάξει είμαι σχεδόν εντάξει... οι συνθήκες είναι άψογες και άντε να φουντώσουν τα φυτά...
|
||||
|
||||
![]()
Σ' έχει πιάσει άγχος με τα φυτά ... δεν θα πάθουν τίποτε εφόσον δεν έχεις ψάρια ακόμη. Οταν γυρίσεις θα τα έχεις βρεί τα στεμ να έχουν ψηλώσει και θα βάλεις κλαδέματα. Η άλγη στις ανούμπιες είναι κάτι πολύ συνηθισμένο. Το σάπισμα της κρυπτοκορίνας επίσης συνηθισμένο. Τα έχω πάθει και τα δύο.
Ανακάμπτει όμως σιγά σιγά. Η κρυπτοκορίνα θέλει σταθερές συνθήκες. Σταθερό φωτισμό, σταθερή όσο γίνεται θερμοκρασία, μην αλλάζει θέση στο ενυδρείο κλπ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για διακόσμηση | AXEL | Malawi | 10 | 22-08-07 09:53 |
Διακόσμηση | hotgates | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 04-08-07 19:23 |
Διακόσμηση | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 29-11-06 20:35 |
Διακόσμηση βυθού | Nassos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 22-08-06 12:11 |
ιδέες για διακόσμηση | nigeron | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 11-08-06 12:54 |