|
|
||||
|
||||
![]()
πιο ειναι πιο ανθεκτικο...?αυτο με ενδιαφερει...
|
|
||||
|
||||
![]()
τοτε προτιμησε μελαμινη οσο για το παχος για να μην σε παρω στο λαιμο στειλε ενα p.m στον kostas G. γιατι απο τι θυμαμαι εχει φτιαξει βαση πανω κατω σαν την δικια σου.
|
||||
|
||||
![]()
Kανενας αλλος την γνωμη του...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
-Συγνωμη που επανερχομαι στο θεμα της βασης, αλλα προσωπικα θα ενιωθα πιο ασφαλεια αν τα ποδια "εδεναν" μεταξυ τους και στο κατω μερος...
Για το θεμα της εδρασης ,επειδη εχω δει ενυδρεια να πατανε μονο στον κοιλοδοκο και ολο το υπολοιπο απο κατω να ειναι κενο,φανταζομαι πως οτι και να βαλεις θα κανεις δουλεια. Απλα να λαβεις υπ'οψη σου την περιπτωση που τυχον θα σου χυθουν καποια νερα σε καμια "στραβη"...
|
||||
|
||||
![]()
Oταν λες θα μου χυθουν καποια νερα σε καμια "στραβη"... τι εννοεις...?
__________________ |
|
|||
|
|||
![]()
...προσωπικα την "πατησα" δις οταν γεμιζοντας απο το βαρελι προετοιμασιας (με αντλια και λαστιχο το κανω), μου ξεχυλησε το νερο ενω ασχολιωμουν με αλλο ενυδρειο σε αλλο χωρο...
![]() Παλιοτερα μου συνεβη και οταν εκανα αλλαγες με κουβα,οπου ολο και καποια σταγονα εγλυφε-σπανια βεβαια αλλα γινοταν....
|
|||
|
|||
![]()
Για να σου απαντησω με σιγουρια θα πρεπει πρωτα να μας πεις ακριβως τι διατομες χρησιμοποιησε ο μαστορας (πχ. κοιλοδοκος 60x40x3 - εξωτερικη διασταση x εξωτερικη διασταση x παχος).
Επισης, πρεπει οπωσδηποτε να δεσεις τα 6 ποδια μεταξυ τους και στην κατα μηκος διασταση. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βαση ενυδρειου με ραγες | ραφαηλ10 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 03-06-10 19:00 |
βαση ενυδρειου | pavlos t | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 15-03-10 00:36 |
βαση ενυδρειου και πατωμα | dimis_george | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 02-11-09 20:48 |
ερωτηση για βαση ενυδρειου | ababapanos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-03-09 10:50 |
προτασεις για βαση ενυδρειου | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 23-03-06 17:23 |