|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αποκλειεται να σφηνωθηκε otto σε κυκλοφορητη....
![]() Λεωνιδα ειναι σουπερ το ενυδρειο,ολα του τα σταδια μεχρι στιγμης μου αρεσουν.Ετοιμασου..την δευτερα στον καφε θα σου φερω κλαδεμα ![]() ------------------------- Ο theodor λεει ''πανω'' απο την κρυπτοκορινα,μηπως εννοει το stargrass? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη olga : 15-07-10 στις 15:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Nαι Όλγα, έχεις δίκιο...πάνω από την κρυπτοκορίνα μάλλον εννοεί την Hygrophila corimbosa.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Bokostas....που το μυριστηκες βρε θηριο το κλαδεμα σε ασχετο ποστ,περαν των αγγελιων????????? Σου υποσχομαι ομως τα αμεσως επομενα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
"τσάμπα", "κούτρα", κλπ, τώρα προσπαθώ να εξελίξω την έκδοση 1.02 που θα απαντάει αυτόματα με τις λέξεις: "τα θέλω εγώ", "έρχομαι" κλπ. ![]() Η έκδοση 1.03 θα ρίχνει αυτόματα μπινελίκια στον Πάνο και θα του απαγορεύει την πρόσβαση στις αγγελίες και τα πμ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ...ωχχ... να σαι καλα,γελασα παρα πολυ.. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφη η java riccia απλα να μην πνιξει η δευτερη την πρωτη.
και το φυτο στα δεξια σαν νουφαρα ειναι φοβερο ενα γρασιδακι θελεις και εισαι οκ (σαν να βλεπω λιγο μαρσιλεα καλα τα λεω???) |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο Λεωνίδα, μια χαρά πάει, φτου σκόρδα.
Αλήθεια, πού χάθηκες εσύ?? Έχεις πάρει 2-3 απουσίες, ελπίζω να φταίνε οι δουλειές. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παρακαλείσθε να συνενοήστε με πμ για τα κούτρα κλαδέματα, γιατί διαβάζουν κι άλλοι και σκάνε από τη ζήλια τους.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30 ΛΙΤΡΑ | Βιβή | Αρχάριοι γλυκού νερού | 38 | 04-10-08 00:27 |
10 Λιτρα | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-04-08 09:04 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Δίσκοι | 15 | 27-10-07 10:05 |
ψαρια VS λιτρα | octania246 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 30-05-07 20:51 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |