|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η πλατη ειναι 10 στανταρ βηματα.Αν κατσεις μια μερα τη φτιαχνεις. Τα φυτα ομως? Θελω να δω ποιο ''κρεμαει'' ωραια για να παει ψηλα, ποιο ειναι ωραιο αναριχωμενο, ποιο κανει σκια να παει χαμηλα, ποιο θελει πολυ υγρασια να ειναι διπλα στον καταρχτη κτλπ κτλπ... Το μεγαλο εχει ενα μετρο υψος και η προσβαση θα ειναι λιγο περιορισμενη. Δεν θα μπορω να ειμαι βγαλε αυτο απο δω και βαλτο εκει.Οποτε ολο αυτο γινεται περισσοτερο για τα φυτα και λιγοτερο για την πλατη. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ γι αυτο ειπα οτι αφου δεν εχουν μπει φυτα δεν μπορουμε να πουμε αν μας αρεσει η οχι.παντω εγω εννοουσα κατι τετοιο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή η πλάτη Κώστα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δικιο για τα γλαστρακια αλλα επρεπε να υπολογισω με κατι τις τρυπες που θα κανω!Μαλλον θα τα βγαλω και θα φυτευω στο κανονικο του φυτου.
Σημερα πηρα τυρφοχωμα.Βρηκα και φτερη που μου αρεσει αλλα ηταν πολυ μεγαλη. Τη μοςς πως την στηριζω στην πλατη?Δεν μπορω να τη δεσω καπου...δεν θα εχει προβλημα αν τη βαλω εκει που θα επιστρεφει το νερο λογικα ετσι?Μονιμα εντος νερου θα ειναι.. Αν προλαβω επιτελους θα το γεμισω και θα φυτεψω τιποτα.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι moss θελέις να βαλεις?
|
||||
|
||||
![]()
x-mass εχω!!
Γινεται η πρεπει να γινει emersed πρωτα? |
|
||||
|
||||
![]()
Την xmoss για emersed την θεωρώ από τις πιο δύσκολες καθώς αργεί πάρα πολύ να προσαρμοστεί και χρειάζεται πάρα πολύ νερό για να αναπτυχτεί οι ψεκασιές δεν αρκούν για να καταλάβεις…γενικά είναι η πιο αργοκίνητη moss για emersed …για να καταλάβω εσύ που σκέφτεσαι να την βάλεις γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος…Αν την βάλεις πάνω στην πλάτη απλά ακούμπησε τη και στήριξε τη με κάτι αυτή θα αναπτυχτεί αλλά πολύ αργά.. αν την βάλεις σε καταρρακτάκι πρέπει να την δέσεις σε μια πέτρα και τοποθέτησε την κοντά εκεί που πέφτει το νερό
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Test pH | xontros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 06-03-08 22:10 |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |
NH4/NH3 TEST | NIDAL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-03-05 01:19 |