|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Kοιτα, κατα 99% ειναι αρσενικη αμανο, αλλα βαλε καθαρη φωτο για να ειμαστε 100% σιγουροι.Αν ηταν να διακτινιζονται σπανια ειδη γαριδων στο ενυδρειο σου, τοτε θα ερθω να σου το κλεψω τη νυχτα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- τις γαριδες τις εβαλα νομιζω τον απριλιο οταν πουλουσε ο Πανος.αλλα μου εδωσε μερικες και ο Μιχαλης(maikl) οι οποιες ηταν 100% ρεντ τσερρι γιατι ηταν και ειναι πολυ κοκκινες...ενω αυτη ειναι τελειως διαφορετικη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimis_george : 13-07-10 στις 22:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά σκέφτομαι μην είναι καμιά ενήλικη "άχρωμη" red cherry και τα υπόλοιπα που σου δώσανε να είναι πιτσιρικαρία και γι αυτό να φαίνεται (όπως μας περιγράφεις) τέτοια διαφορά μεγέθους και χρώματος....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...ρε συ Γιωργο λες να μου εφυγε καμια bamboo?Βγαλε καλυτερη φωτο,αλλιως μονο υποθεσεις θα κανουμε...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειχες bamboo;;Μιχαλη δεν εχω την ψηφιακη και δεν μπορω να βγαλω καλυτερες..
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Αν μπορεσεις να την παρατηρησεις στα ποδια της θα καταλαβεις αν ειναι bamboo ![]() ...υ.γ..αν ειναι χαλαλι σου τοτε
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωριση γαριδας | klipitiklopos | Γαρίδες | 10 | 20-12-12 11:22 |
Αναγνωριση γαριδας | 3r4ndo | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 01-03-10 12:02 |
Εκδυση γαριδας | Raven | Γαρίδες | 5 | 08-12-08 22:52 |