|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
...ποσο τελειο θα ηταν αν την μπροστινη διαγωνια πλευρα την ειχες κανει τζαμι...
![]() Το bakki πως θα το καθαριζεις? Το νερο στο βαρελι καλητερα να εισερχεται απο επανω, θα πετυχεις καλητερη φιλτρανση και καλητερη οξυγονωση. Ψαρια ποτε το βλεπεις να μπαινουνε? Δεν ξερω αν ειναι οτι καλητερο στην καρδια του καλοκαιριου, και δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι σε θεση η λιμνη να αντιμετωπισει τον χειμωνα...(απο πλευρας ''ωριμοτητας'') Γενικα νομιζω πως ειναι λιγο λαθος απο θεμα timming, επρεπε να ειναι ετοιμη με ψαρια στο τελος της ανοιξης. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Ψαρια μεσα στο σ/κ μπορει να βαλω 2-3 χρυσοψαρα μιας και στο βαρελι εχω βαλει μπολι ( ολη τη βιολογια που ειχα σε ενα 2213 ) . Αυτο που λες για το χειμωνα δεν ξερω να σου απαντησω μιας και δεν ξερω αν θα ζω εγω μεχρι το χειμωνα ( εδω δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει ) ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομολογώ πως θα είναι λιγάκι δύσκολη η πρόσβαση...τί έχεις σκεφτεί? Εννοώ πώς θα φτάνεις εκεί πέρα?[/QUOTE]
Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ωραιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
super!
τα τοιχοματα-πυθμενα με τι τα περασες ? |
|
|||
|
|||
![]()
περαστικαν 5 χερια με αυτο το υλικο
http://products.kerakoll.com/eng/cat...t.asp?idp=3230 Μεχρι τωρα ολα πανε καλα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειλικρινα μου αρεσει παρα πολυ το ολο σκηνικο, μπραβο!!!
Στο μελλον θα γινει μια πανεμορφη γωνια.
|
|||
|
|||
![]()
μερικες φωτο απο τους κατοικους
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποσα λιτρα ειναι? | antonis15 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 05-04-09 14:49 |
σε ποσα λιτρα??? | tornos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 15-02-09 15:41 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Δίσκοι | 15 | 27-10-07 10:05 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Bettas | 16 | 27-09-07 18:55 |