|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα..σωστο αυτο που λες Αλεξανδρε αλλα δε θα ειναι ασφηκτικο το περιβαλλον για τα ψαρια το βραδυ αν βγαζουν και τα φτα διοξειδιο και παρεχουμε εμεις? ειναι καλυτερο να μειωνουμε την παροχη τη νυχτα λλα να μενει παλι ανοιχτο απο το να το αφηνουμε με την ιδια παροχη?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι πρακτικο να αλλαζεις 2 φορες την μερα την ρυθμιση λοιπον θα αφησω 120φ/λ και θα κανω μετρηση αυριο το μεσημερι και αναλογος τι αποτελεσμα θα εχω θα δω τι θα κανω και θα σας πω θα παω να παρω και φοντο και να βαλω και καμια φωτο.
Οποιος απο θεσσαλονικη εχει κανενα κλαδεματακι απο αυτα που εχουν αναφερθει ή καποιο που πιστευει οτι θα ειναι ομορφο θα του ειμαι υποχρεος με 120φ/λ χωρις να κλεινει το βραδυ: 11:00 7Ph 12Kh 36Co2 14:30 7Ph 11Kh 33Co2 θα κανω δυο μετρησεις ακομα μια το απογευμα και μια το βραδυ δυο ερωτησουλες α) ειμαι καλα στα ppm (τα ψαρια ειναι οκ) β) γιατι αυτη η διαφορα στο Kh εχει να κανει με το Co2 το Ph (νερο δεν αλλαξα ουτε συμπληρωσα) ή ειναι μεσα στο λογικο ποσοστο λαθους του τεστ?? αλλη μια φωτο το αρχικο σχεδιο απο το project ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 13-07-10 στις 14:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω χρονια τωρα δεν κλεινω το διοξειδιο(δεν εχω καν ηλεκτρομαγνητικη) και προβλημα με τα ψαρια δεν ειχα ποτε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη ποσες φυσαλιδες/λεπτο στα ποσα λιτρα?
|
|
||||
|
||||
![]()
120 φυσαλιδες το λεπτο σε 120 λιτρα
|
|
||||
|
||||
![]()
μερικες φωτο με φοντο ριζοχαρτο ακουω γνωμες
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολλη ωραιο γνωμη μου κρατησε το οχι μονο αναδεικνύει τα χρωματα και δεν χανετε το δενδρο αλλα μπορεις να παιξεις με τον φωτισμο και αναλογα να εχεις στις φωτογραφιες σκουρο η ανοιχτο φοντο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι γινεται οταν η BGA μουλαρωνει και δεν θελει να φυγει??? | olga | Αρχάριοι γλυκού νερού | 43 | 26-02-10 00:01 |
Οταν ο πετσοπας ειναι λιγακι απροσεκτος... | gouts0unin | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 11-01-10 18:36 |
Οταν ενα φυτεμενο αφηνεται στην τυχη του ! | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 16-12-09 16:15 |
ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? | LOUKAS2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-10-07 09:32 |
Οταν τα 750 λιτρα αρχιζουν να γινονται πραγματικοτητα... | Discos | Malawi | 11 | 26-01-03 14:51 |