|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Διάλεξε εσύ από τη λίστα του κοιτάζοντας και στον κατάλογο της τροπικα την περιγραφή τους.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό με τον Χριστόφορο ήταν μια μικρή πλακίτσα που δεν κατάλαβες. Εχθές δεν σου έγραψε για το χαλίκι???
|
||||
|
||||
![]()
ναι
τωρα ψαχνω τα φυτα τελικα ποιο background να βαλω;
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρέσει το δεύτερο. Ξαναείπα πιο πάνω ότι το πρώτο έχει παρόμοια χρώματα με του ενυδρείου σου. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει αντίθεση σκούρα πίσω ακριβώς για να προβάλλονται έντονα τα φυτά σου με το φωτισμό στο εσωτερικό του ενυδρείου. Ολα βέβαια είναι θέμα προσωπικού γούστου. Αν εσένα σου αρέσει το πρώτο, δεν μπορώ να επιμείνω. Τη γνώμη μου λέω (ώς Αλεξάνδρα)
|
||||
|
||||
![]()
από κόκκινα φυτά βρήκα:
Aponogeton Crispus 'Red' Ludwigia Glandulosa Echinodorus 'Rubin' Polygonum sp. Lobelia cardinalis ενταξει δεν ειναι ολα τελειως κοκκινα αλλα ειναι ευκολα... τα φωτα σας! ------------------------- γνωμες περιμενω.... απλα θελω να ξερω αν θα βελτιωθει και θα φαινεται ομορφο με το background... αν δεν εχει γινει εκτυπωση, θα στειλω το 2ο
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 12-07-10 στις 10:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Aponogeton Crispus 'Red' (δεν το είχα ποτέ και δεν ξέρω).
Ludwigia Glandulosa (να πάρεις γιατί μπορεί να σου πάει καλά) Echinodorus 'Rubin' (να πάρεις) Polygonum sp. (δεν το ξέρω) Lobelia cardinalis (το ξέρω, το είχα, είναι κάπως δύσκολο. Εμένα μου χάλασε μετά από πολύ καιρό)
|
||||
|
||||
![]()
μονο το aponogeton δεν εχει
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- όταν γυρίσω από διακοπές βλέπω.... ------------------------- κυρια Αλεξανδρα ποσες εκατονταδες φυτα εχετε στα 240 λιτρα! ειναι ονειρεμενο ενυδρειο... το ζηλευω...! ελπιζω να καταφερω να ομορφυνω το δικο μου
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 12-07-10 στις 11:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλέ τί εκατοντάδες λές....Σε περισυνές φωτο (γιατί δεν έχω στείλει όπως είναι τώρα) τα φυτά θα πρέπει να ήταν κάπου 30-35? δεν θυμάμαι. Το κάθε μάτσο το υπολογίζω όμως για ένα φυτό. Δεν αριθμώ τα κλαδέματα.
Ολα ήταν διαφορετικά φυτά κι αυτό δεν είναι απαραίτητα καλο όπως μου είχε πεί ένας εξαιρετικός γνώστης του είδους. Πάρα πολλά και διαφορετικά στεμ κουράζουν και δεν φαίνεται φυσικό το τοπίο. Στη φύση τα φυτά επαναλαμβάνονται κατά ομάδες. Δηλ. σήμερα θα έβαζα 2-3 μάτσα από ένα είδος. Παραδίπλα 2-3 μάτσα από άλλο είδος. Κάπως έτσι το έχω τώρα. Κι εσύ θα τα πάς καλά σιγά σιγά...
|
||||
|
||||
![]()
ε βεβαια αρχη ειναι τωρα...
περιμενω να φουντωσουν`!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- λοιπόν όταν έρθουν τα φυτά... που βαζω το καθένα;;; bacopa caroliniana hygrophila polysperma microsorum pteropus limnophila sessilisflora ------------------------- το προλαβα το κακο αλλαξα το background και για εκτύπωση πάει το 2ο. ------------------------- UP UP UP! ------------------------- τελικα με τι κολλάω το background μουσαμα; θα βάλω ένα sarasa comet αλλά και τί άλλο;
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 12-07-10 στις 16:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για διακόσμηση | AXEL | Malawi | 10 | 22-08-07 09:53 |
Διακόσμηση | hotgates | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 04-08-07 19:23 |
Διακόσμηση | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 29-11-06 20:35 |
Διακόσμηση βυθού | Nassos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 22-08-06 12:11 |
ιδέες για διακόσμηση | nigeron | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 11-08-06 12:54 |