|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
όχι μια χαρά φυτεύονται όλα...
μος τζάβα; δεν καταλαβαίνω σαν ποιό; δεν με βλέπω να αλλάζω χαλικι.... πως ειναι το background; ------------------------- α και καλυτερα αν μπορειτε να μου πειτε σε λατινικους χαρακτηρες αυτα που συστηνετε να παρω... σε λιστα χαλικι πιο λεπτο δεν εχουν ολοκληρα τα χανια ------------------------- πόσα κιλά χαλίκι να πάρω και τί χρώμα; (θα προσπαθήσω να το αλλάξω) ------------------------- και τι μεγεθος;;
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 12-07-10 στις 10:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Με τις λατινικές ονομασίες ήδη έχεις παραγγειλει φυτά. Εγω απλά προσθεσα και άλλα 2 κόκκινα που στα γράφω ήδη με λατινικά. Η Java moss είναι η versicularya dubyana / που λέγεται και τώρα πιά και taxiphylum??
Παιδιά μη γελάτε ![]() ![]() Οσο για το φόντο νομίζω ότι πιο σκούρο ακόμη θα πρέπει να επιλέξεις. Αυτό που είδα έχει έντονα πράσινα στοιχεία και κεραμιδί που ήδη τα έχεις στο ενυδρείο σου. Δεν θα κάνει ωραία αντίθεση.
|
||||
|
||||
![]()
ωραια... taxiphyllum barbieri έχω ήδη στο ενυδρείο...
οπότε ζητάω ludwigia repens και hygrohila polyspema sunset (rosanervig) απλά το ταξίφυλλο το είχε ρημάξει ο μαυρίκος... θα δω τι θα κανω με το background αλλά χαλίκι δεν αλλάζω γιατί είχα ενστάσεις! ------------------------- ελπίζω να μην έχει γίνει η εκτύπωση... το μουσαμά με τί και πώς τον κολλάμε; ------------------------- ![]() αυτό το background κάνει; ελπίζω να μην έγινε η εκτύπωση να το προλάβω να το αλλάξω...
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 12-07-10 στις 10:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χαλίκι ΟΚ !! Μένει... Μην τον ακούς τον Χριστόφορο.
![]() ![]() Μόνο εμένα θα ακούς...
|
||||
|
||||
![]()
το λας λουκανας δεν εχει κανενα απο τα δυο φυτα
τελικα το πρωτο background καλο ειναι; γιατι μπερδευτηκαααααααααααααααααααααααααααααααααααα ποιος μου μιλουσε τοση ωρα; ποιο background να βαλω; δεν θυμωσα... μην παρεξηγειτε ------------------------- γενικα τι να κανω τελικα;;;;
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 12-07-10 στις 10:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το φόντο τώρα μια χαρά είναι. Πως κολλιέται θα σου πούμε το απογευμα.
Εεεεε... δεν τα ξέρω κι όλα καλλίτερα από τον άντρα μου...
|
||||
|
||||
![]()
κι οι δυο αστερια ειστε μην ανησυχειτε...
δηλαδη συνεχιζω με το πρωτο backgroundd τι αλλα φυτα να βαλω εφοσον δεν εχει το λας λουκανας;
|
||||
|
||||
![]()
Από το πρωί μιλάς με αυτήν που έχει το όνομα της και το επώνυμο της.
Αλεξάνδρα Κατσούρη αυτοπρωσόπως. Μην μπερδεύεσαι.
|
||||
|
||||
![]()
τοτε τι μου λεγατε για τον κυριο χριστοφορο;
τελος παντων... τι αλλα φυτα να βαλω εφοσον δεν τα εχει το λας λουκανας;
|
||||
|
||||
![]()
Διάλεξε εσύ από τη λίστα του κοιτάζοντας και στον κατάλογο της τροπικα την περιγραφή τους.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για διακόσμηση | AXEL | Malawi | 10 | 22-08-07 09:53 |
Διακόσμηση | hotgates | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 04-08-07 19:23 |
Διακόσμηση | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 29-11-06 20:35 |
Διακόσμηση βυθού | Nassos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 22-08-06 12:11 |
ιδέες για διακόσμηση | nigeron | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 11-08-06 12:54 |