|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κλεόβουλε δεν έχω μεγάλο πρόβλημα με τι ψάρια θα βάλω! Να σκάβουν θέλω να έχει χρώμα (λατρεύω το μπλε) και να μην είναι πολύ μικρό ώστε να πρέπει να πάω πολύ κοντά για να τα δω!
Δεν θέλω πολλά, κι ένα ζευγάρι μου φτάνει, αν και δεν θα με χαλούσαν και τέσσερα! Διαστάσεις δεν θυμάμαι! Θα σου πω αύριο. Πάνο τι ρωτάς τώρα; Κανένα πρόβλημα! ![]() ![]() Dimis (Δημήτρης;; ![]() Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας!!! ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν οι διαστάσεις του ενυδρείου είναι 80 μήκος, 45 ύψος, 30 πλάτος. Το Ph του νερού πάλι δεν το είδα!
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Λούση σ' αυτά τα λίτρα και τις διαστάσεις
ξεχνάμε τις κιχλίδες απο Μαλάουι. Yπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας ενός είδους απο τα μικρόσωμα κοχυλόψαρα της Τανγκανίκα με τις καταπληκτικές συμπεριφορές(αλλά δυστυχώς δεν έχουν τα φανταχτερά χρώματα που θέλεις ![]() ή (μάλλον για αυτά σε βλέπω) για ένα χαρέμι Pseudocrenilabrus nicholsi (ο dimis1978 προσφέρθηκε ήδη να σου βρει την πηγή ![]() Καλή επιτυχία! |
|
||||
|
||||
![]()
mod edit: εχουν αποσπαστει ποστ απο το θεμα και ανοιχτηκε ενα νεο οσον αφορα τα Pseudocrenilabrus nicholsi εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread....982#post464982
|
||||
|
||||
![]()
Μ' έκανες κομμάτια!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ταιριάζουν; | flying_guardian | Malawi | 20 | 07-05-08 14:30 |
ταιριάζουν? | Dimi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 24-08-07 11:05 |
ταιριάζουν?? | guppies_2 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 24-01-07 10:49 |
Ταιριάζουν; | guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-09-06 16:01 |
Ταιριάζουν ? | sifo | Malawi | 8 | 27-01-06 01:24 |