|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε μου Κογκολέζο Μαυρίκο! |
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα
Εγώ θα σου πρότεινα να μην βάλεις ξανά χρυσόψαρα. Εγώ τα θεωρώ δύσκολα ψάρια. Ξεκίνα με γκαπάκια που συγχωρούν λάθη |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι όχι έχω αρχίσει με χρυσόψαρα και θα το συνεχίσω με χρυσόψαρα.
Τί είδος θα μου προτείνατε; ------------------------- Α και τα χρυσόψαρα είναι τα πιο ανθεκτικά ψάρια γλυκού νερού. Απλά εγώ δεν μπορώ εύκολα να τα διατηρήσω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 11-07-10 στις 09:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις δει ποτέ χρυσόψαρα στην λίμνη?
Το ενυδρείο σου είναι πολύ μικρό για 7-8 που κοπαδιάζουν στις λίμνες Ξέρεις τι μέγεθος φτάνει και πόσο ζει ? Πιστεύεις θα τα καταφέρεις? To χειμώνα θα του δώσεις τις χαμηλές θερμοκρασίες που θέλει ώστε να μπει σε νάρκη? Δεν ξέρω, εγώ πιστεύω ότι τα αδικούμε τα χρυσόψαρα όταν τα βάζουμε σε ενυδρεία. Και είχα 14 χρόνια τέτοια ψαράκια Δεν είναι τα πιο ανθεκτικά ψάρια γλυκού νερού |
|
||||
|
||||
![]()
ε ενταξει τωρα πηρα τα 125 λιτρα για να φιλοξενησω 2 χρυσοψαρα...
μ' αρεσουν τοσο πολυ... καλα δεν ειναι ομως 62.5 λιτρα το καθενα; ------------------------- πιστεύω θα τα καταφέρω γιατί θα κάνω πιο προσεκτικές κινήσεις. σε νάρκη; οχι δα και σε ναρκη κανεις απο τους συνχομπιστες μου δεν τα βαζει σε ναρκη απλα θα αφηνω να πηγαινουν με την εποχη οι θερμοκρασιες και αν πεσουν κατω απο το κανονικο, θερμοστατης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 11-07-10 στις 09:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κρημα το ψαρακι
1 αλλαξε ολο το νερο θα χασεις και τα φυτα με τοσο αλατι που εβαλες 2 βαλε μολυ πλατυ η γκαπακια να δεις και αναπαραγωγες χρυσοψαρα σε 100 ενυδρειο εμενα δε μου αρεσει καθολου γιατι θελουν λιτρα
|
||||
|
||||
![]()
αν ολοκληρώσω τη χθεσινή (60%) που άφησα στη μέση λόγω οδηγιών
τί άλλη αλλαγή να κάνω... ωχ έχω και cabomba caroliniana! θα γινει καρβουνο! ------------------------- όσο για το άλλο, θα επιμείνω στα χρυσόψαρα! είναι πολύ καλύτερο ένα 125λιτρο ενυδρείο με 2 παρά σε μία γυάλα με 1! τα γκαπις δεν μαρεσουν τα χρυσοψαρα ειναι κουκλια ξερω παρα πολλους που εχουν χρυσοψαρα και θα επιμεινω στα χρυσοψαρα ευχαριστω παντως για τη συμβουλη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 11-07-10 στις 09:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Συμφωνώ με τον χάρη.Βάλε μικρά ψαράκια να το ευχαριστηθείς και εσύ και αυτά |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|