|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Τη είναι το fiberglaas το Θέμα της στεφάνωσης δεν με απασχολεί καθόλου σαν κατασκευή πώς ακούγετε?
------------------------- στεγανοποίησης εννοώ ------------------------- στεφάνωσης το παμε αλου το θεμα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννησ.rs : 10-07-10 στις 12:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αφου θα μπεις που θα μπεις στον κοπο κανε το λιγο ποιο μεγαλο με μηκος 1,80 ...αν πεσει ολο μαζι δεν θα εχει διαροες αρκει εκει που θα μπουν τα τζαμια να ειναι στεγανο ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν με παίρνει άλω έχω την πόρτα στο 1.40 .
Θα το σκεφτώ μήπως το κάνω 2 μέτρα το ύψος, Από τον μηχανικό ειμαι οκ Τώρα περιμένω τιμές για τα τζάμια, όλοι υ τζαμάδες μου λένε διπλό τζάμι με μεμβράνη στην μέση 2 πότους πάχος σύνολο, η ψημένο η άψητο αυτοί λένε δεν έχει φόβο Ρε παιδιά τι αδεία από μηχανικό και βλακείες ,δηλαδή όλες η δεξαμενές πετρελαίου που είναι σκαρφαλωμένες στης ταράτσες έχουν πάρει άδεια από μηχανικό ε μην τρελαθούμε τώρα βέβαια φύλα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
...2 μετρα αν το κανεις υψος πως θα το καθαριζεις? ...αδεια δεν θελει αλλα μην το λες και πουθενα καλου κακου! ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Τι διαφορα εχει το ψημενο με το αψητο γυαλι? (Δεν ξερω) ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 12-07-10 στις 10:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Eλα ρε φιλος τι ειναι 2,5 τονοι φορτιο τωρα πανω σε πλακα σπιτιου??
Ουτε 2 αυτοκινητα... ![]() Και σιγα να μην πειραζει που ειναι σε 2 τμ επιφανεια... Υ.Γ. Ενημερωσε και τον απο κατω σου καλου κακου να κοιμαται ανησυχος. ![]() Δε ξερω ποιος μηχανικος στο ειπε αλλα φιλε 2,5 τονοι φορτιο (που εγω σου λεω οτι θα ναι μεσα στο νερο 3τονοι μαζι με αμμο-χαλικια και πετρες για διακοσμηση) ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ νουμερο για πλακα σπιτιου. Οταν ολες οι πλακες σπιτιων εχουν αντοχη σε σταθερο φορτιο 350κιλα/τ.μ.
|
|