|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφο!
Μια μικρη ενσταση ομως,τη ροταλα βαλτην πιο κεντρικα γιατι χρειαζεται το μεγιστο του φωτισμου που εχεις(αληθεια τι φωτισμο εχεις?)
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ σε όλους.
Ο φωτισμός είναι ένα βατ στο λίτρο. Κώστα έχουν φύγει όλα τα φύλα και περιμένω αν θα βγάλει άλλα, πρέπει να έχει ξεφυτρώσει ένα μικρούλικο δες εδώ: ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο Γιαννη.Υπομονη μεχρι να φουντωσει.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο Γιαννη,συνεχιζεις την καλή δουλειά!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο!!! Υπομονη να μεγαλωσουν τα φυτα!!!
![]() ![]() Και τα γκαπακια - πλατυ υγιεστατα και πανεμορφα!!! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη τώρα θα πάρεις πίσω το κομμάτι της nymphaea lotus που μου έδωσες, το οποίο είναι μια χαρά, αλλιώς θα μαλώσουμε.
Γιατί την έκοψες για χάρη μου και στο είπα ότι θα την καταστρέψεις και δεν με άκουσες. Αν δεν έρθεις εσύ, θα στην φέρω εγώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο κ με το φωτισμο που εχεις συντομα θα γινει ομορφοτερο,μια παρατηρηση μονο τα anentome helena νομιζω πως πρεπει να τα βγαλεις γιατι αν συναντηθουν με τα apple k zebra θα τα κανουν μεζεδακι
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Πλάκα κάνω κράτα το και έχει ο θεός δεν καίγομαι καθόλου αλλά πιστεύω θα ξανά δώσει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση jewel 60lt κοινωνικό φυτεμένο | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 10-03-09 19:08 |
ΞΑΝΑΠαρουσίαση jewel 60lt κοινωνικό φυτεμένο | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 03-07-08 14:21 |
Ερώτηση για αλλαγή από πλαστικό σε φυτεμένο! | lama0502 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 30-05-07 10:40 |
Αλλαγή σε φυτεμένο!!! | ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΟΦΩΚΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 13-03-07 15:00 |
Αλλαγή νερού σε φυτεμένο ενυδρείο | skyros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-12-06 19:13 |