|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ... σπόρια; λες να βάλω σε γλαστρολίμνη; κρατάω σπόρια (αν γίνει) και φτου κι απ' την αρχή του χρόνου ! Θέλω!!!!!!! Θα δοκιμάσω!!!!!!! ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Mετα απο 1 μηνα ξανα εχω λουλουδι απο το Aponogeton, και αυτη τη φορα μαλιστα αποφασισε να του κανει παρεα και μια Anubias barteri με λουλουδι εξω απο το νερο.
Αχχ γι αυτο τα γουσταρω τα ανοιχτα ενυδρεια .. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αα...γιαυτο ο χαλβας πεταξε το καπακι του ενυδρειου του??
![]() ωραιος Αλεξανδρε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφα!!!!!
![]() Πάνο άσε τον Γιωργάκη μου ήσυχο .... άντε γιατί θα γουζέψει η πόντια! ------------------------- ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lucy : 12-08-10 στις 13:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μελανζέ τύποι αγάπη μου, μην δίνεις σημασία
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανθισμενο Pistia stratiotes | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 05-04-10 22:12 |
Πρόβλημα με aponogeton | theodor72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 11-03-09 00:49 |
ανθος aponogeton crispus | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 30-11-08 12:19 |
Κλαδεμα σε Aponogeton crispus? | maikl | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-09-08 11:18 |
Αponogeton crispus | anasios | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 06-01-08 00:17 |