|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ηλια εσυ εχεις κωνσταντινουπολιτικη ακακια. μοιαζει το φυλλωμα τους.
![]() http://www.bees.gr/blog/uploaded_ima...wer/flower.jpg
|
||||
|
||||
![]()
... και είναι δέντρο ενώ το μη μου άπτου είναι ετήσια πόα.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο Αντώνη! Ψάχνω κι εγώ φυτά για το καινούριο paludarium και η μιμόζα μπήκε ήδη στα υπ' όψιν
![]() Παρεπιπτόντως όπου νάναι θα παραλάβω τη καινούρια γυάλα, οπότε αν μπορούσες να περάσεις το Σ/Κ μια βόλτα, καλό θα ήταν, για να δεις τι σε περιμένει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Όλα αυτά ανοίκουν στα ψυχανθή φυτά, όπως τα μοσχομπίζελα, ο αρακάς, τα φασόλια κ.α.... Ψυχανθή ονομάστηκαν, γιατί τα λουλούδια τους μοιάζουν με πεταλούδες...στην αρχαιότητα ψυχές...
|
||||
|
||||
![]()
ειδες τι μαθαινει κανεις....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντωνη οντως πολυ ομορφο φυτο!...
..αν εβλεπες και το φορουμ των λιμνων θα το εβρισκες πιο νωρις.. ![]() Παντος παραξενο, σε εμενα δεν ψηλώνει αλλα γινετε κατι σαν θαμνακι.. ![]() Υ.γ. οταν πηρα τους σπορους, ο πατερας μου ειπε οτι την ειχανε μαθει στο δημοτικο(φυτολογια.. ![]() ..ντοροπαλη.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tελικά μάλλον κι εγώ θα την αναζητήσω σε φυτώρια της Αθήνας γιατί άν τη φέρω από την Κεφαλονιά, στο αυτοκίνητο ανάμεσα σε τσάντες, σακίδια μαξιλάρια και το γιό μου στο πίσω κάθισμα,
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
Ηλία το φυτό έρχεται δεύτερο… ![]() ![]() Είχα διαβάσει πως σε περιβάλλον στο οποίο έχει σωστές συνθήκες ανάπτυξης και εχει αρκετό νερο και υγρασία κάνει θαμνάκι… Ηλία βαλε και στο paludarium… ![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Πραγματικα ξεχωριστο φυτο,μαλλον θα το προμηθευτω και εγω (αν προλαβω κανενα). ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Sera Plant Color | john922 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 29-10-09 16:11 |
Plant only | Ronnie21 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 20-06-08 00:06 |
Tropical - Aqua Plant | Dinos- | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 22-01-08 16:24 |
TETRA PLANT CO2 DEPOT | octania246 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 01-07-07 18:19 |