|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΑΠΟ ΒΙΑΣΗΝΗ....!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα κουκλαρα του βρηκες...
οχι οπως η δικια μου που μου βγηκε μπαμπης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() αχαχαχαχαχαχα. λες ε? να μην ανυσηχω τοτε!! |
|
|||
|
|||
![]()
η μέτρησής ειναι καλές...τα μικρα μου ταΐζονται 1 βδομάδα..με σκουληκάκι..θερμοκρασία στουσ 27-28..τα ενυδρεία δίπλα δίπλα...
εχω βαλη και 2 φορεσ την θηλύκια μεσα...σε μπουκάλι...αυτος κανει φλερτ. αλλα φωλια !!! τιποτα!!! ουτε μια φουσκάλα....ενοειται ροη νερου πολλη χαμηλη...δεν ξερω...το μονο που σκέφτομαι ειναι οτι ειναι μικρος σε ηλικια...δεν ειναι και ιδιαίτερα μεγαλόσωμος... και επισεισ επιδη η θηλύκια δειχνη πολλή όμορφη!!! μην ειναι μικρο αρσενικο..plakat.. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα για θυλικια μου φενετε?
επισεις εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο στρεσαρισμενη.γιατι ειδα οριζοντιες ριγες στο σωμα της. στο μπουκαλι που την ειχες εχεις κανει τριπες για να επικυνωνει το νερο ενυδρειου με το νερο του μπουκαλιου. αποψη μου ειναι οτι αν εχει βγαλει οριζοντιες ριγες να την βγαλεις απο ενυδρειο αυτο να τιν βαλεις ξανα στο προιγουμενο και ναπροσπαθεισεις ξανα σε λιγεσ μερες. αλλα να δεις και τι θα πουν και οι ποιο εμπιροι... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
...ο αρσενικός δεν εχει κανει φωλιά απο την αρχη...περιπου ενα μηνα τον εχω... αν προσέξεις...στισ φωτο που ειναι μεσα στο μπουκαλι...ειναι χαλαρι παρακολουθη τον αρσενικο....και ι ριγα..ίσα που φαίνεται.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι σας βρηκα? τι σας βρηκα? :P | Stilatos | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 04-10-06 08:47 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |