|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω κανει ολα τα παραπανω,αρχησε να εμφανιζεται παλη,σε διαφορετικα σημεια...
![]() συνεχιζω με συφωναρισμα??? εκανα μετρησει no3 σημερα και εχω 16-18... αλλαξα μια λαμπα σε fluora της osram(την ημερα που εκανα το ποστ) και τα φυτα καπως σταματησαν την αναπτηξει τους(γιαυτο περνω μετρησημα Νο3). ------------------------- εβαλα της εξωδους απο της επιστροφες του σαμπ να βαρανε προς το σημειο που ειχα προβλημα... αντιβιωση δεν εβαλα ουτε συσκωτησει εκανα (το τελευτεο που θα κανω) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aiptek : 07-07-10 στις 15:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Συνηθως αν λειπει κατι απο τα φυτα τοτε σταματουν την αναπτυξη τους και τοτε κανουν επιθεση οι αλγες ...
|
||||
|
||||
![]()
εμένα πάντως μου μοιάζει για κυανοβακτήριο...
|
|||
|
|||
![]()
το προβλημα με την φορμα ειναι οτι δεν εχω ολα τα τεστ,και ειμαι συγουρος οτι διαγνωση ετσι δεν γινεται...νομιζω οτι εμφανιστηκε απο μηδενικα NO3 τα φυτα πηγαινανε καλα απλα αλλαξα την λαμπα για να τα σταματησω ωστε να πετυχω ανωδο τον νιτρικων και το καταφερα...τωρα κατα ποσο επραξα σωστα δεν ξερω.
δεν μπορω να βρω εδω στη σερρες λιπασματα ουτε λογος για ΚΝΟ3. σημερα που πηγα στο καλυτερο πετσοπ στη πολη (για μενα τουλαχιστων) οταν του ζητησα λιπασμα η απαντηση ηταν δεν υπαρχει...πρεπει να κανω αγωρα απο το ιντενετ τελικα. δεν εχουν τεστ για Po4 εχουν τα βασικα για ενα ενυδρειο που ξεκιναει τωρα... ------------------------- ειναι κυανοβακτιριο... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aiptek : 07-07-10 στις 15:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου τα λιπασματα μπορεις να τα παρεις σε σκονες απο μαγαζια με γεωργικα ειδη.Ριξε μια ματια εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38462
Οσο για το κυανοβακτηριο κανε μια 3μερη συσκοτιση και αν δεν γινει τιποτα(πραγμα που πιστευω)κανε θεραπεια με ερυθρομικινη. |
|
||||
|
||||
![]()
Είχα τό ίδιο πρόβήμα και πολύ πιο έντονο, επειδή δεν ήθελα να κάνω συσκότιση μείωσα τη φωτοπερίοδο σε 7 ώρες και παράλληλα αύξησα την κυκλοφορία. Σταδιακά και σε περίπου 2 εβδομάδες εξαφανίστηκε
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
και βλεπουμε ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- πρεπει να βρηκα την αιτια...χτυπαει ηλιοσ απο την πορρτα για 40 λεπτα τωρα το απογευμα...ειναι στο σημειο που βγαινει BGA. ειναι ο ηλιος η αιτια?????? ------------------------- δεν ειμαι της ωρες αυτες στο σπιτι και το ιδα σημερα ------------------------- απο 7:10 εως 7:50 αυριο παω για στορακι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aiptek : 07-07-10 στις 19:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με αλγη | frankgr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 20-05-10 12:40 |
Προβλημα με αλγη | Giannhs21 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 09-02-10 12:01 |
Προβλημα με αλγη | golf4470 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 01-08-08 20:47 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΛΓΗ SOS | cobalt | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-07-08 00:55 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΛΓΗ | pamisz | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-05-07 14:21 |