|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλος αν σου βγει γερο χωρις απολειες εχει κανει ενα τελοιο ενυδρειο ΤΖΑΜΠΑ
αλλα εισαι και μαστορακος εχεις και τα εργαλια ......... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο μάστορα!!
![]() Τώρα ντύσε και τη βάση ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει της δουλειας ειμαι, τα εργαλεια τα εχω, αλλα δεν χρειαστηκα κ κανενα τρελο εργαλειο για να το φτιαξω..
μεχρι στιγμης ολα καλα τρεχει μια βδομαδα (φτου, σκορδα).. μπα την βαση δεν θα την ντυσω ακομα.. θα περιμενω να παω στο καινουργιο μου σπιτι (σε κανα 2 χρονια!).. |
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο 1-2 χρονια θα λες ολα καλα
![]() ------------------------- εργαλεια ηλεκτροκολληση τροχος ρουτες στραντζα δραπανο κλπ κλπ κλπ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 07-07-10 στις 15:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ε ενταξει λιγο πολυ ολοι εχουμε φιλους που μπορουν να βοηθησουν(ηλεκτροκοληση,βιδωμα κλπ)!.. εγω τα ειχα λογο δουλειας.. για να παρεις μπετοφορμ ετσι κ αλλιως πρεπει να πας σε ξυλεμπορικο.. σβουρα τρυπανια κ τετοια εχουν εκει.. αντε σε καποιον αλλο που δεν ειναι της δουλειας να του εβγαινε 100¤ παραπανω..
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου αρκετα ενδιαφερον το εγχειρημα σου.Αν εχει και διαρκεια και αξιοπιστια τοτε μιλαμε για τσαμπα πραμα.Παντως οπως και να χει ενα μεγαλο μπραβο για το αποτελεσμα.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για να είμαι ειλικρινής με "χαλάει" λίγο που τα πλαινά του είναι τυφλά, αλλά το πολύ μικρό κόστος για τα λίτρα του ενυδρείου είναι που κάνει την μεγάλη διαφορά!!!
Μπράβο φίλε μου!!! Υ.Γ. : Κάνε κάτι για τις φωτό της κατασκευής (εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να τις δώ)!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μην ξεχνας οτι στα ψαρια κ ειδικα στα μεγαλα οπως τα οσκαρ δεν αρεσουν τα ειδωλα του εαυτου τους στα τζαμια.. κ στο κατω κατω ποσο συχνα κοιτας απο το πλαινο τζαμι??.. για τις φωτο που λες δεν μου βγαζει καποιο προβλημα.. ![]() ------------------------- κατι αλλο που ηθελα να τονισω ειναι οτι μου εμεινε ρεταλι απο το μπετοφορμ κ το ενυδρειο θα μπορουσα να το ειχα κανει μεχρι 190χ60χ65!!.. αλλα δεν μου χωραγε εκει που ηθελα να το βαλω.. μετα μιλαγαμε για 650+ λιτρα κατασκευη με τα ιδια περιπου λεφτα!!.. μιλαμε για value for money τρελο!!.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIMITRIUS : 07-07-10 στις 16:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πατος απο μπετοφορμ για ενυδρειο!! | johnpalavos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 04-11-07 16:01 |
κατασκευη με μπετοφορμ | Christos k | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 05-05-07 09:37 |
Μπετοφορμ | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 18-01-07 12:04 |