|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έλα βρε Θανάση παραπονιάρη κι εμείς φίλοι σου είμαστε ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() παντος οταν αλλαξει η νοοτροπια αυτη το χομπι θα εξελιχθει πολυ καλητερα... ![]() ![]() οσο για το παραπονιαρης, αν απαντουσαν οσοι εχουν το ιδιο παραπονο, θα τρελενοσουν... πιστεψε με....
|
||||
|
||||
![]()
Μην ξεχναμε και τις περιπτωσεις(οπως εγω)που λειπω ολη μερα απο το σπιτι και γυρναω το βραδυ οποτε ουτε κουριερ μπορει να ερθει να τα παρει απο το σπιτι.(πιστευω οτι ειναι και πολλοι αλλοι στην ιδια θεση με εμενα και λενε οτι Δυστηχως αδυνατη αποστολη)
Ο Πανος εχει παρει ενυδρειο απο εμενα και ειδε τι ωρες μιλουσαμε στο τηλεφωνο και τι ωρα ηρθε ο φιλος του να το φορτωσει Προς θεου δεν περνω κατι προσωπικα αλλα λεω οτι υπαρχουν και αυτες οι περιπτωσεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειδες ομως φιλε μου οτι παραυτα εγινε αποστολη επαρχια και μαλιστα ενυδρειου 180 λιτρων??
![]() σκεψου ποσο πιο απλο θα ηταν ενα φυτο να το επαιρνες και να περνουσε ο κουριερ απο τη δουλεια σου....τιποτα σπουδαιο ![]() σιγουρα υπαρχουν και περιπτωσεις "δυσκολες"...αλλα τα στατιστικα δε μου καθονται καλα...
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικα και εγινε η αποστολη.Σιγουρα θεληση να υπαρχει.
Απλα επειδη σε καποιες αγγελιες το ειδα και απο εμενα ειπα να εκφρασω και την αλλη αποψη του ναι μεν αλλα ![]() ![]() ![]() Ολα καλα.Οποιος μπορει πραγματικα να στελνει γιατι βοηθαει στο χομπι.Στην τελικη τελικη ο αγοραστης το χρεωνεται το κουριερ και οχι ο πωλητης ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά τα κουτιά που κάνετε δέματα για ψάρια και φυτά που τα βρίσκετε, τα αγοράζετε από κάπου;
Μπορεί να είναι ανόητη η ερώτηση για σας, αλλά πέστε μου γιατί δεν ξέρω. Επίσης τα ψάρια δεν πρέπει να τα στέλνουμε με δέματα σε φενιζόλ, αυτά που τα βρίσκετε; Επίσης πόσες ώρες μπορεί να αντέξει ένα ψάρι κλεισμένο σε μια σακούλα; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τα δισκακια μου περιπου κανα 20ωρο ηταν στο δρομο .. και δεν επαθε τιποτα κανενα! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στη σακκούλα ταξιδεύουν ψάρια και απο το εξωτερικό και αν είναι σωστά συσκευασμένα και σε όχι ακραίες θερμοκρασίες,αντέχουν πολλές ώρες χωρίς προβλήματα. |
|
||||
|
||||
![]()
εχω επιστρατευσει κουτες απο ψιλικατζιδικα (εχουν πολλες και τους κανεις και χαρη που τους αδειαζεις τη γωνια), απο διαφορα πραγματα που αγοραζω τις κραταω παντα γιαυτο το σκοπο. καποιες κουριερ οπως η γεν. ταχυδρ που χρησιμοποιω εγω εχουν και κουτια σε διαφορα μεγεθη για να κανεις τη δουλεια σου. νομιζω οτι χρεωνονται αλλα φθηνα (εγω δε τα χρεωνομαι γιατι ξερουν οτι τα παιρνω για να τους παω δεματα).
αν μιλαμε για μικροψαρα μπορεις να τα στειλεις με κουριερ. με καλη συσκευασια ομως. και αρκει να μην κανουν πανω απο 24 ωρες να φτασουν. επισης θελει προσοχη με τη ζεστη αυτο τον καιρο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόταση για τις αγγελίες | kingrim | Greek Aquarist's Boards | 53 | 05-04-10 23:05 |
Παρατήρηση ενυδρείου | spetzouras | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 15-12-06 12:51 |
θερμή παράκληση για συμβουλές περί 'σουλουπώματος' ενυδρείου | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 02-05-03 11:00 |