|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η εκπαιδευση γινεται μαζι με τον ιδιοκτητη ποιος μιλησε να αφησει τον σκυλο και να τον παρει ετοιμο οπως λες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα αστειευεσαι τωρα...Φυσικα και ειναι αρκετοι αυτοι που το προτιμουν και εχω κανει απειρες συζητησεις και με την δικη μας εκπαιδευρια,η οποια προσπαθει παντα να τους πεισει για το αντιθετο...Και μαλιστα ειναι και πολλοι αυτοι που αρνουνται να πανε εστω και σε λιγα μαθηματα για να παρουν μια ιδεα,λογω ελλειψης χρονου..Τζαμπα τα λεει η κοπελα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ειναι λανθασμενος τροπος.Με σχολες που εχω συνεργαστει η εκπαιδευση γινεται μαζι με τον ιδιοκτητη και σκυλια που εκπαιδευονται μονο απο τους εκπαιδευτες ειναι σκυλια που προοριζονται για εταιριες φυλαξης οπου και αγοραζονται ετοιμα.Ενα μεγαλο μερος της εκπαιδευσης ειναι η εκπαιδευση του ιδιοκτητη πως να χειριζεται το σκυλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ιδιο πραγμα λεμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και μια φωτο απο ενα σωστο μαθημα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν θέλεις σύστημα ασφαλείας...αγόρασε συναγερμό ή κάνε σύμβαση με μια εταιρεία security.
Από την άλλη δες κάτι πανέμορφους κόπρους που κυκλοφορούν σε διάφορα σωματεία προστασίας αδέσποτων. Θα πετύχεις διαμάντια που ούτε όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα σε αποζημιώσουν. Ο σκύλος είναι σαν παιδί, θέλει συνέχεια να του υπενθυμίζεις τα όρια του αλλά και να είσαι δίπλα του ανά πάσα στιγμή, που σημαίνει σχολαστική φροντίδα, γιατρούς, εκπαίδευση κτλ κτλ κτλ. Αν όλα αυτά τα έχεις ζυγίσει καλά, συνέχισε. ΥΓ μην υποτιμάς τους κοπρίτες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Μάκη, να ξέρεις ότι σε εκτιμώ και εγώ
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια και θες να ακουσεις διαφορες αποψεις και εμπειριες,να πω και εγω την δικη μου.
Ειμαι για 8 χρονια κατοχος ενος Ελληνικου ποιμενικου λευκου βαρεου τυπου και εδω και 3 χρονια εχω και τον γιο του. Ειναι προσφατα αναγνωρισμενη φυλη. Ειναι λευκο μεγαλοσωμο ημιμακρυτριχο σκυλι προσαρμοσμενο απολυτα στην Ελληνικη φυση.Ενας ενηλικος αρσενικος μπορει να φτασει τα 55 κιλα και μια θυληκια τα 45-50. Θελει χωρο να κινηθει (1-2 στρεμματα) και θελει ο χωρος αυτος στο μεγαλυτερο του μερος να ειναι φυσικος (χωμα). Στον δικο του χωρο ειναι ο απολυτος κυριαρχος αναγνωριζοντας μονο τα μελη της οικογενειας ως ανωτερους του και κανεναν αλλον. Με τα παιδια η σχεση του ειναι απλα τυπικη αλλα αν τα γνωρισει απο κουταβι απλα τα λατρευει και δεν αφηνει κανεναν να τα πειραξει,ουτε καν να τα πλησιασει. Η φροντιδα που χρειαζεται ειναι περιποιηση τριχωματος-χτενισμα 1 φορα τον μηνα με μια σκληρη βουρτσα. Δεν αντεχει την ζωη μεσα στο σπιτι η σε κλειστο χωρο,θελει να μενει σε σπιτακι εξω αρκει να μην εχει υγρασια και ο χωρος του να τηρει τους στοιχειωδεις κανονες υγιεινης. Αναγνωρισμενα κουταβια μπορεις να βρεις ευκολα απο Ελληνες εκτροφεις. Μια μεση τιμη ενος καλου κουταβιου ειναι απο 400 εως 600 ευρω. Αν θες τρια απο τον ιδιο εκτροφεα μπορεις να τα παρεις και με ενα 1000-1200. Απαραιτητη η βασικη εκπαιδευση. Αν θελεις κι αλλες πληροφοριες εδω ειμαι. Aπλα υπεροχο σκυλι! http://www.interpet.gr/themata/ratse...o_ell_poim.htm http://www.koh.gr/ell_tsomp.php http://www.koe.gr/indexmy.htm
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χελωνες νερού!Ζητώ βοήθεια! | Χριστίνα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 29-06-09 11:35 |
Ζητώ την κατανόηση σας!! | γαλανοματα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-12-08 00:45 |
ζητώ την γνώμη σας..... | pepe72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 19-05-07 13:03 |
Νέα Μονομαχίνα: Ζητώ πληροφορίες... | filoxenos | Bettas | 23 | 30-12-05 05:24 |