|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο που να αρχισω και που να τελειωσω! Θα αναφερω απλα τα πιο κραυγαλεα... Tα Boxer επιθετικα? Ειναι πανω πανω στις λιστες για ιδανικα σκυλια με παιδια! Το husky ιδανικο για το φιλο μας? Του παω στοιχημα οτι σε λιγους μηνες αφου το παρει θα εχει σκαψει ολο το οικοπεδο για να βρει εξοδο και θα εχει καταστρεψει τα παντα! Δεν ΠΡΕΠΕΙ να θελει να γεννησουν!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Για το Boxer εχεις δικαιο λαθος μου...Οσο για το χασκι το ξερω οτι σκαβι που ειναι ομως το κακο...εχει ενας φιλος μου χασκι και ειναι κοινωνικοτατο.....Οσο για την γεννα αμα παρει 2-3 αρσενικα θα γινεται χαμος...και αμα παρει ενα θυλικο απο τα 3 σιγουρα εχει γεννα...και για πιο λογο να μην γεννησουν δεν μπορω να σε καταλαβω...?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ηδη καθημερινα βλεπουμε σκοτωμενα ζωα στους δρομους, τα καταφυγια ειναι γεματα με σκυλια που ψαχνουν οικογενειες, οι Ελληνες εξακολουθουν και αγοραζουν σκυλια απο pet shop με κληρονομικες ασθενειες που δε μπορουν να αντιμεωπισουν και πανε και τα δενουν κατω απο ενα δεντρο να πεθανουν μονα τους, οι Δημοι δεν κανουν τη δουλεια τους στειρωνοντας τα αδεσποτα με αποτελεσμα κ αλλα σκυλια κλπ κλπ κλπ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΑ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ! Ο φιλος μας μπορει στο μελλον να παρει και θηλυκια και να τη στειρωσει. Επισης, μπορει να παρει αρσενικα και να μη σκοτωθουν. Εγω εχω 2 σκυλια, αρσενικο και θηλυκο, απο τις "δυσκολες" φυλες, dogo argentino και pitbul και τα πανε και τα 2 εξαιρετικα με αλλα ζωα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν θεωρεις σωστο τροπο την στειρωσει τι να πω......
Για πιο λογο να τα δωσει τα σκυλια ή να τα αφησει στους δρομους...Εισαι λιγο υπερβολικη.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τη στειρωση δε τη θεωρω απλα σωστη ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ! Δυστυχως δεν εχουμε την ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ που εχουν αλλοι λαοι και ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ! |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι να γινουν αδεσποτα μπορεις να μου πεις....????
|
|
|||
|
|||
![]()
Εμμμμ, παιδιά μήπως το τραβήξαμε λίγο... Στην Ελλάδα δεν έχουμε παιδεία για τίποτα, αλλά ούτε και εκπαίδευση για τίποτε.. Μήπως δεν ισχύει το ίδιο και για τα ψάρια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Η στειρωση παντως ειναι ο χειροτερος τροπος....-Για αυτα που
|
|
|||
|
|||
![]()
WOW. Καταιγισμός πληροφοριών.... Νοιθω σαν να μπηκα στο Gab για πρώτη φορά!..
Οκ, ας συνοψίσουμε.. 1) Τα σκυλιά κοστίζουν τα καθαρομαιμα (είπα οτι δεν με νοιαζει) 2) Θελουν εκπαιδευση απο τρίτους.. καταλαβα καλά? 3) Κλίνετε όλοι προς τα german shepherd? 4) Οχι caucasian και τις άλλες ρατσες που ανέφερα? 5) Οχι σε αλλον για 2 χρονια.. 6) Να πάρω μόνο ένα. Τα λέω καλά? Το πιο σημαντικό δεν το απαντήσατε.. Θα φάνε τους ενοχλητικούς συγγενεις? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου αυτο που θα σου προτεινα ειναι να πας σε καποια εμπειρη σχολη εκπαιδευσης (και οχι σε αυτους που το παιζουν εκπαιδευτες και ερχονται σπιτι σου) και να συζητησεις μαζι τους να τους πεις για τι ακριβος θελεις τον σκυλο και αυτοι θα σου πουν ποια ρατσα ειναι καλυτερη για σενα μιας και γνωριζουν την συμπεριφορα και εκπαιδευση τους καλυτερα απο ολους.Υστερα συζητας το ενδεχομενο εκπαιδευσης του.Για μενα χωρις εκπαιδευση δεν εχεις σωστο φυλακα και ναι ο γερμανικος ποιμενικος ειναι η καλυτερη λυση για σενα εχει 95% εμφυτο ενστικτο φυλαξης (γιατι δεν βγαινουν και ολα τα σκυλια φυλακες) πολυ εξυπνο και λιγες ιδιαιτεροτητες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εάν πάλι παρεξήγησα, να το θεωρήσω μέρος ένος καλοπροαίρετου, ευρύτερου επικοδομητικού διαλόγου.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου δεν σε ξερω και προφανος δεν αναφερομαι σε σενα.Αναφερομαι σε καποιους που δηλωνουν εκπαιδευτες και παιρνουν 800 ευρω για 10-15 μαθηματα οπου σαφως και δεν εκπαιδευεις σκυλο ετσι.Το 50% τον σκυλων που πηγαινει σε σχολες εκπαιδευσης ειναι αφου εχουν πρωτα περασει απο τετοιου ειδους "εκπαιδευτες"
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χελωνες νερού!Ζητώ βοήθεια! | Χριστίνα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 29-06-09 11:35 |
Ζητώ την κατανόηση σας!! | γαλανοματα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-12-08 00:45 |
ζητώ την γνώμη σας..... | pepe72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 19-05-07 13:03 |
Νέα Μονομαχίνα: Ζητώ πληροφορίες... | filoxenos | Bettas | 23 | 30-12-05 05:24 |