|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω liner 4x5 το ειχα παρει για μενα αλλα δε μου φτασε! σου το δινω αν θες ( αχ επερνα υλικα χωρις να το σκεφτω χαχαχαχαχα)
|
|
|||
|
|||
![]()
στελνω πμ /.....
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου το φιλτρο δοκιμασε το αν δεν το εχεις κανει...
ειχα φτιαχει το ιδιο και ειχα προβλημα.... δεν στεγανωνε.... κανε δοκιμη...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θα γινει παλι δοκιμη με οταν εχω την αντλια στα χερια μου αλλα δεν νομιζω να εχω προβλημα γιατι 1) εχω κανει τις τρυπες μικρες ωστε τα ακρα να μπουν σφιχτα πανω στο βαρελι 2)εχω βαλει διπλα ορινκ (μεσα-εξω) απο το βαρελι 3)εαν δω οτι δεν .... θα πεσει και σιλικονη ενυδρειακη στους συνδεσμους το καπακι του βαρελιου εχει λαστιχο στεγανοποιησης πανω του ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ιδιο ακριβος ειχα κανει κι εγω με σενα στην αρχη στην λιμνη και ειχα προβλημα απο την ταπα επανω.... δωσε του πιεση μολις εχεις την αντλια να εισαι σιγουρος... αλλα αν ειχες παρει τα αλλα βαρελακια με το σιδερενιο τσερκι, θα εισουν σουπερ....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
η εξοδος 32χιλ το νερο θα φευγει απο πανω με υπερχιληση ( δεν νομιζω να μην προλαβαινει να αδειαζει ) αλλα σε περιπτωση που δεν προλαβαινει υπαρχει λυση ( να βαλω μεγαλυτερη εξαγωγη ) πχ 50χιλ. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ, καλος!!! απλα στο ειπα για να κανεις δοκιμες.... να εισαι σιγουρος....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποσα λιτρα ειναι? | antonis15 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 05-04-09 14:49 |
σε ποσα λιτρα??? | tornos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 15-02-09 15:41 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Δίσκοι | 15 | 27-10-07 10:05 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Bettas | 16 | 27-09-07 18:55 |