|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε εγώ δεν θα ανησυχούσα μόνο για το τζάμι αλλά και για το χτιστό κομμάτι του τοίχου . Αν υποχωρήσει ή έστω ραγίσει από την πίεση καταλαβαίνεις τι θα γίνει . ¶λλο τσιμεντένιο τοιχίο και άλλο τούβλο . Αφού είναι η δουλειά σου η στεγανοποιήσεις αν μπορείς και θέλεις φυσικά , γράψε κάτι για τον τρόπο και τα υλικά που απαιτούνται .
|
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή εσύ λες διπλό τζάμι θα είναι οκ. Εκεί που θα τοποθετηθεί είναι μπετό ο τείχος κατά τύχη. Θα γίνει αφαίρεση σοφά και μετά ξεκινάμε στεγανοποίηση με διάφορα υλικά . ¶μα Πάρο την απόφαση και το φτιάξω θα έχω πλήρη υλικό από Φώτο της κατασκάβεις σε όλα τα στάδια ,και τον υλικών. Θα αποχωρίσω τώρα αλά άμα ενδιαφέρεσαι για τα υλικά ευχαρίστως να σου πω αλί στιγμή. Αλά δεν είναι το ζητούμενο τα υλικά αλά η εφαρμογή .
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξέρω να σου πω σίγουρα αν είναι ασφαλές . Ωστόσο σε αυτή την σελίδα http://www.theaquatools.com/ που υπολογίζει διάφορα για την κατασκευή ενυδρείων όταν έδωσα ύψος 2 μέτρα μου έβγαλε 48 χιλ. τζάμι με συντελεστεί ασφαλείας 3,8 που είναι γενικά αποδεκτό . Αν θες ρίξε μια ματιά .
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επάνω Τζάμι σε Ενυδρείο | jpatou | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 14-11-09 18:32 |
καφέ κήλιδες στο τζάμι | ontas_1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 30-05-07 17:51 |
Ενυδρείο από τζάμι 4 mm | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 11-09-06 10:48 |
Κατασκευή ενυδρείου με τζάμι 3mm | genetix | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 05-06-06 18:21 |
Κοιλότητα στο τζάμι | Μάγδα | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 18-09-05 04:49 |