|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αμα εχει κεφια ο ανθρωπος..........!!!!!
τελικα πρεπει να ημαστε καθ΄ομοιωση του θεου αφου μπορουμε και δημιουργουμε τετοιες εικονες μπραβο!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να σαι καλά φίλε μου george82 ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η εξέλιξη της ζουγκλίτσας…
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Eχει γινει πανεμορφο !! Η club moss στο κεντρο ειναι σαν δεντρακι !
Το λυπαμαι που θα το ξηλωσεις αλλα δεν εχει σημασια για τα φυτα αφου θα μεταφερθουν σε μεγαλυτερο συστημα. Καλη αρχη με το καινουριο σου Viv ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά…
![]() Η club moss είναι τέλεια Αλεξ, είναι φυτό το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να αποχωριστώ είναι απο τα πιό ενδιαφέροντα φυτά…και σίγουρα θα ασχοληθώ και με άλλα είδη…Να σου πω την αλήθεια και εγώ λυπάμαι να το ξεστήσω μόνο που βλέπεις ενα μικρόκοσμο να εξελίσσεται μόνος του σημαίνει πολλά… αλλά όπως είπες και εσύ θα μεταφερθούν κάποια φυτά οπότε ….θα τα χαρούμε, σε μεγαλύτερο και πλήρες σύστημα… ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν βγαλεις εσυ φωτογραφιες την συγκεκριμενη ζουγκλα του Αντωνη(οπως και καποιοι αλλοι εδω μεσα) θα μπορουν ανετα να χρησιμοποιηθουν σαν σκηνικο κινηματογραφικης ταινιας(τουλαχιστον οι φωτογραφιες του Αντωνη αυτο μου θυμισαν)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είπα να μην κλαδέψω.... | aristomenis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 29-05-08 00:10 |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |