|
|
||||
|
||||
![]()
εγω στη θεση σου θα το γεμμιζα εξω απ το σπιτι
θα το αφηνα 1 εβδομαδα ετσι και μετα μεσα το ρισκο δικο σου ετσι? μη μου ζητας τα ρεστα μετα χα χα
|
||||
|
||||
![]()
Χθες το έφερα σπίτι, το καθάρισα και το τοποθέτησα σε επίπεδο σημείο στο μπαλκόνι, πάνω σε φελιζόλ.
Το γέμισα με 90 λιτράκια νερό και περιμένω να δω αν έχει διαρροές. Οι σιλικόνες πάντως δείχνουν ελαστικές και σε καλή κατάσταση. Λέω να το αφήσω καμιά 15αριά μέρες να δω αν θα έχει διαρροή ή τρεξίματα, καλά δεν είναι...;;;
|
|||
|
|||
![]()
Kαλά είναι, απλά δεν θα είναι καλή εποχή για να το στήσεις, κυρίως λόγω της ζέστης, αλλά και των πιθανών απουσιών σου από το σπίτι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα στήνω το μαγαζί μου... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επαναφορά παλιού φίλτρου - τι να προσέξω; | aquaman | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 04-07-09 11:35 |
Χρησιμοποίηση Εξωτερικού Φίλτρου Για Αλλαγές Νερού | Jeepas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 04-03-09 15:25 |
Ενυδρείο με δίσκους - Να το τολμήσω? | giannisg | Δίσκοι | 19 | 14-01-09 13:15 |
Ξήλωμα παλιού ενυδρείου και στήσιμο με νέα υλικά | giorgio | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 14-10-08 17:03 |
Παρουσίαση ενυδρείου | gedn | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 21-10-06 19:56 |