|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κόπρε τι τίτλος είναι αυτός !!!!
Χαχχααχαχ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πιασαρικος τιτλος δεν μπορεις να πεις
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αμέ με την μία μπήκα να δω, όχι για μένα για την φουκαριάρα την μάνα μου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα...μια χαρά τίτλος είναι...
![]() ![]() ![]() Φίλε gta__156 στην τελευταία σου φώτο βλέπω ένα προβληματάκι που θα αντιμετωπίσεις, αφού τελειώσεις τη λιμνούλα σου... Πώς θα μερημνάς για την καθαριότητα της? Μήπως θα μπαίνεις μέσα στη λίμνη? ![]() Το shower θα πρέπει να τοποθετηθεί σε ένα σημείο το οποίο εύκολα θα μπορείς να προσεγγίζεις και να το καθαρίζεις...μην ξεχνάς ότι δεν θα έχεις καμία άλλη μηχανική υποστήριξη φίλτρανσης για να το συνδυάσεις...ή μήπως θα' χεις?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εκει που θα βαλεις τον καταραχτι σου, να το βαψεις με ειδικη μπογια που να μην εχεις προβλημα ξεφλουδιματος του χρωματος! παντος μου αρεσει και ο καταραχτης!!!!!!!!!! θα βαλεις μεσα στης γλαστρες σφουγγαρια; η φυτα; ( εγω παλυ με τα φυτα οπου βρω! ακομα στο κεφαλι μου δεν εβαλα χαχαχαχαχαχαχαχαχα!)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποσα λιτρα ειναι? | antonis15 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 05-04-09 14:49 |
σε ποσα λιτρα??? | tornos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 15-02-09 15:41 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Δίσκοι | 15 | 27-10-07 10:05 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Bettas | 16 | 27-09-07 18:55 |